四川省2019高考英语一轮复习题型整合练习试卷(11份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 2.58 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/11/18 20:46:18
  • 资源来源: 会员转发
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

四川省2019高考英语一轮复习题型整合练(含解析)(打包11套)
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练10含解析20180928110.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练11含解析2018092819.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练1含解析20180928111.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练2含解析2018092818.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练3含解析2018092817.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练4含解析2018092816.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练5含解析2018092815.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练6含解析2018092814.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练7含解析2018092813.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练8含解析2018092812.doc
四川省2019高考英语一轮复习题型整合练9含解析2018092811.doc
  四川2019高考英语一轮题型整合练(1)
  一、阅读理解。
  A
  Taylore is a kid who passes by to ride sometimes and help us with chores. Barely 15, she’s never short of advice, and one of her favorite pastimes is teasing me about being afraid to go too fast on a horse.
  Last summer four of us rode down the trail behind our woods: my wife Karen, Taylore, Taylore’s friend Kendall and me. I was riding my 13-year-old, Tawny.
  We were two miles from home when, for some unexplainable reason, I pushed Tawny into a gallop(飞驰). The other horses were anxious to catch up, and just like that, the race was on.
  Taylore brushed past my left leg and, seconds later, Kendall went by on my right. I realized Tawny was covering ground faster than I’d ever seen her. She strained every muscle in her body to catch up with the girls. It was lick winding over a mountain road without brakes (闸). Part of me felt perfectly in control, while another part screamed that I wasn’t.
  In half a mile I knew we’d be crossing the highway, so I prayed that the girls would be fine. I gave up calculating how long it might take before my horse would be tried enough to want to slow down.
  I was just about out of answers when I saw the girls slowing in front of me. Their horses were relaxed and comfortable, not even breathing hard. Taylore’s face glowed.  She gave me a high five. "Wow, you did well, "she said. " I ’d go fast when you were ready."
  No one in the group had even broken a sweat, except me. I was still nervous from the crazy pace. My heart pounded too, but not from exercise. Karen claims I was showing off for the girls that day, and maybe she’s right. But I think I had something to prove. Because despite my wrinkles (皱纹), glasses and gray hair, I was feeling young at heart. And, like a horse on a warm summer day, I’m always ready to p my heels.
  1. How did the race between the girls and the author begin?
  A. His horse’s gallop made the other horses want to catch up.
  B. He wanted to show off his riding skills for the girls.
  C. They wanted to know whose horse could run fastest.
  D. They teased him about being afraid to go too fast on a horse.
  2. During the race, ___________.
  A. the author’s horse outran the girl’s horses the whole time
  B. the author was confident that Tawny was in control
  C. the girls were so anxious to win that they sweated a lot
  D. the author’s good performance took Taylore by surprise
  3. When the race ended, the author’s heart pounded because ________.
  A. he was feeling thrilled and young
  B. it was really tough exercise for him
  C. he was worried that the girls might be in danger
  D. he felt quite embarrassed that he had lost the race
  4. The phrase " p my heels" at the end can be replaced by _________.
  A. devote myself
  B. enjoy myself
  C. accept my challenge
  D. take part in running competition
  【文章大意】文章描述作者和两个女孩骑马比赛,这让作者感到兴奋,也感到虽然自己上了年纪,但是有一颗年轻的心。
  四川2019高考英语一轮题型整合练(2)
  一、阅读理解。
  A
  Whenever we see a button, we want to press it because we know that something will happen.This is true in most cases, for example, on a doorbell.But some buttons are actually fake(假的), like the “close” button on a lift.
  Many people are in the habit of pressing the “close” button because they don’t have the patience to wait.But lifts’ “close” buttons are a complete trick, at least in the U.S.—the doors will not close any faster no matter how hard you press.
  It started in the 1990s when the Americans with Disabilities Act was passed in the U.S., mare that all lifts stayed open long enough so that people with disabilities could enter safely.Only repair workers can use the buttons to speed up the door closing process if they have special keys.
  But to normal lift riders, the buttons aren’t completely useless.According to psychologists, fattons can actually ma feel better by offering you a sense of control.
  “A sense of control is very important.It reduces stress and  increases well-being,” said Ellen J.Langer, a psychology professor at Harvard University.Experts also added that a lot of buttons that don’t do anything exist in our lives for this same purpose.
  For example, pedestrian crosswalttons don’t live up to their names either.Pressing them used to help make the traffic signals change faster, but that was before computer-controlled traffic signals were introduced.
  But psychologists found it interesting that even when people are aware of these little “white lies”, they still continue to push fattons because as long as the doors eventually close, it is considered to be worth the effort.
  【解题导语】 本文是一篇说明文,主要介绍了我们平时生活中所见到的按钮可能是不起作用的。
  1.What is the author’s purpose in writing the text?
  A.To describe different fattons.
  B.To explore the functions of fattons.
  C.To analyze various habits of pushing buttons.
  D.To explain the disadvantages of fattons.
  B 解析:写作意图题。通读整篇文章可知,作者通过举例子介绍了不同地点的虚假按钮,其目的是探求这些虚假按钮的功能。故选B。
  2.What can we learn about the “close” buttons on a lift in America?
  A.They work when people press them hard.
  B.They were designed for a sense of control.
  C.They never speed up the door-closing process.
  D.They take the safety of the disabled into account.
  D 解析:细节理解题。根据第三段中的第一句可知, 美国电梯里的“关闭”按钮是为了确保残疾人能安全地通过。故选D。
  3.What can we infer about pedestrian crosswalttons?
  A.They can make people feel better.
  B.They help computers work faster.
  C.They can control the traffic signals.
  D.They help pedestrians cross safely.
  A 解析:推理判断题。根据第四段中的“fattons can actually ma feel better by offering you a sense of control”和第六段中的“For example, pedestrian crosswalttons don’t live up to their names either.”可知, 人行横道按钮也没有实现其功能,但可以让人们感觉好一点,故选A。
  4.Which may be the best title for the passage?
  A.Buttons in the U.S.A. B.Buttons Always Lie
  C.Buttons May Not Work D.“Close” Buttons on Lifts
  四川2019高考英语一轮题型整合练(3)
  一、阅读理解。
  A
  He was there every morning, sitting motionless on the front steps of his house. In the morning light, I could see the shadows that were etched(蚀刻)deep within the lines surrounding his eyes.
  Each morning I walked this route with my daughter to her kindergarten class. We were new to the neighborhood so that I didn’t know many of my neighbors. On one beautiful autumn morning, as we passed his house, my daughter called out to him, “Hi, Mr. Man!” Always the outgoing child, I wasn’t surprised at her enthusiasm. But her cheerfulness soon faded when the man didn’t look at her and say “Hi” back.
  As we continued on our walk to school, my daughter asked why the man didn’t want to say hi to her. Because I didn’t have an answer, I said simply, “Maybe he is having a bad day.” later I knew that Bob lost his wife in a car accident.
  A few days later, as we approached Bob’s house on our way to school, my daughter called out “Hi Mr. Man!” and as usual, he didn’t respond. But then she ran onto his front lawn and picp a beautiful red autumn leaf. She continued up one step and handed it to him. I held my breath.
  As she skipped back to me, she said, “See you tomorrow, Mr. Man!” This time, he acknowledged her. In a soft gentle voice, he thanked her and said, “See you tomorrow.”
  From then on, Bob and my daughter exchanged greeting each morning. Our friendship with Bob continued for many years. But, the sweetest day is when Bob attended my daughter’s high school graduation. Bob gave my daughter a gift---a book on identifying various plants and trees. There, tucked in the pages that described an oak tree, was the leaf my daughter had given to Mr. Man when they first met. He had dried and pressed it and kept it all those years.
  1.What puzzled the girl?
  A. The cause of the man’s sadness
  B. The shadows in the man’s eyes
  C. The man’s sitting still on the steps
  D. The man’s not answering her greeting
  2.How did the author feel when his daughter gave the red leaf to the man?
  A. Proud B. Nervous
  C. Embarrassed D. Comfortable
  3.Why did Bob keep that little red leaf?
  A. It was a care from a girl
  B. It was a symbol of enthusiasm
  C. It was a reminder of his painful days
  D. It represented the knowledge of trees
  4.Which of the following can be the best title for the text?
  A.A Simple Red Leaf B.A Strange Neighbor
  C. An Unusual Friend D.A Greeting From A girl
  【文章大意】本文是一篇记叙文。每天上学的路上,我和女儿总会遇见一位男士,女儿总

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

共有 0位用户发表了评论 查看完整内容我要评价此资源