2019高考英语一轮复习选修七Unit1-5精练试卷(5份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 1.03 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/11/17 8:36:05
  • 资源来源: 会员转发
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

2019高考英语一轮复习Unit1_5精练(打包5套)新人教版选修7
2019高考英语一轮复习Unit1Livingwell精练新人教版选修720180928199.doc
2019高考英语一轮复习Unit2Robots精练新人教版选修720180928190.doc
2019高考英语一轮复习Unit3Underthesea精练新人教版选修720180928171.doc
2019高考英语一轮复习Unit4Sharing精练新人教版选修720180928160.doc
2019高考英语一轮复习Unit5Travellingabroad精练新人教版选修720180928145.doc
  Unit 1
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.My father did all the cooking in my mother's  absence  (absent).
  2.I get  annoyed  (annoy) when someone talks to me while I'm reading.
  3.I'd like to congratulate you  on  your wonderful performance.
  4.With  graduation  (graduate) around the corner, I am writing to express my gratitude.
  5.All the rooms in this building are so well designed that they are  accessible  (access) to the disabled.
  6.The director was fully convinced that this moving story, if  adapted  (adapt) for television, would be a hit.
  7.My grandfather often goes to the countryside, because he thinks a stay there will be  beneficial  (benefit) to his health.
  8. Ambition  (ambitious) plays an important role in our daily life, because it is a guide for us to make decisions and choices.
  9.John applied to several companies after he  resigned  (resign) his position as vice president, but he was rejected over and over again.
  10.The survey  conducted  (conduct) by the company shows there is a large increase in customer satisfaction this year.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.From the flats we have an easy access to shops and schools. 去掉an 
  2.It was his absent of mind during driving that resulted in the terrible accident. absent→absence 
  3.We offer our congratulation to you on your passing the College Entrance Examination. congratulation→congratulations 
  4.Having settled in that remote area, the young man quickly adapted the weather. adapted后加to 
  5.As we all know, the disabled is also important members of our society. is→are 
  Ⅲ.佳句写作
  1.史密斯先生离开房间,关上了身后的门。(现在分词作状语)
  答案:Mr.Smith left the room,closing the door behind him.
  2.有时我太疲劳以至于起不了床。(too...to...)
  答案:Sometimes,I'm too tired to get out of bed.
  3.年轻时,我常常到湖里捕鱼。(used to)
  答案:I used to go fishing in the lake when I was young.
  4.Jack 能和其他人一样过着正常的生活。(live a ...life)
  答案:Jack can live as normal a life as everybody else.
  5.我认为这个活动会对我和学生有益。(as well as)
  答案:I think this activity will be beneficial to me as well as the students.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  When Taking an Uber,Should You Tip or Not?
  Taking an Uber car may no longer  be  a  direct  driver-passenger and guilt-free experience. The ride-sharing experience is about to get awkward.
  With the wide application of the Internet, Uber, a new approach to your destination instead of taking an ordinary taxi, has become more popular recently. However,benefits won't come without its fair share of drawbacks.
  Uber drivers are a part of the so-called sharing economy:  They use their own Unit 2
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.Most people declare for peace, and  against  war.
  2.My job is to help those who are junior  to  me in my class.
  3.Children, when  accompanied  (accompany) by their parents, are allowed to enter the stadium.
  4.Nowadays China is developing fast, which  is envied  (envy) by other countries.
  5.Only one third of the people present at the meeting voted in favour  of  the new law.
  6.Everyone has a desire  for  success while success only belongs to the hard-working people.
  7.Marriages based on money rather than love are bound  to end  (end) in divorce sooner or later.
  8.The escaped prisoner,  alarmed  (alarm), loop and stared in the direction where the noise came from.
  9.My daughter showed a lot of sympathy  for  the people who were begging from the passing shoppers.
  10.After living in Hangzhou for five years, she has developed quite an  affection  (affect) for the city.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.She had a computer at home, and her parents desired that she did all her work at home. did→do 
  2.Everybody was alarming at the news that war might breat. alarming→alarmed 
  3.Thunders accompanying by heavy rain in this season are very common. accompanying→accompanied 
  4.My boss used to be strict with his staffs, which made all of them nervous at seeing him. staffs→staff 
  5.Students are required to obey of the rules of the school. 去掉第一个of 
  Ⅲ.佳句写作
  1.我们没能提前完成任务,真感到惭愧。(It's a pity that...)
  答案:It's a pity that we failed to fulfill the task ahead of time.
  2.在海边住着一位老渔夫。(there lives...)
  答案:There lives an old fisherman near the sea.
  3.他母亲希望他当老师。(desire sb. to do)
  答案:His mother desires him to be a teacher.
  4.我想请你帮个忙好吗?(ask sb.a favour)
  答案:May I as a favour?
  5.他们被单独留在房子里已经好几天了。(leave alone)
  答案:They have been left alone in the house for days.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  (2018•广州模拟)At Aizo Chuo Hospital in Japan, employees greet newcomers, guide patients to and from the surgery area,and print out maps of the hospital for confused visitors. They don't tanch breaks or even get paid. Why? They're robots!
  Robots have long worked in factories, helping to build cars and electronic appliances. But today's robots don't just do the jobs of people-they actually look and act a lot like people.
  Kansei, a robot from Japan, has a plastic face covering 19 movable parts. The robot can make 36 facial expressions in response to different words. Kansei shakes in fear at the word “war” and smiles when it hears the word “dinner”.
  Researchers in Europe are going even further with iCub, a “baby” robot. They are teaching it to speak and hold conversations.
  The ability to interact is crucial for robots that will one day work closely with  humans, says robotics professor ChrisAtkeson. “This will require robots to understand what you say and how you are feeling and respond with appropriate emotions,” he told WR News.
  Japanese scientist Minoru Asada agrees. He is building a robot called CB2 that Unit 3
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.You should provide a qualified witness  for  your application.
  2.Only since 1962 has the show been held  annually  (annual).
  3.It's a good chance to reflect  on/upon  what they should be thankful for.
  4.The report urged that all the children  (should) be taught  (teach) to swim.
  5.The thief was  dragged  (drag) out of his hiding place.
  6.The villagers planned to  deepen  (deep) the well so as to get more water from it.
  7.The truck was found  abandoned  (abandon) by the side of a rural road late the next day.
  8.When I was in Suzhou,I found all the streets designed  neatly  (neat).
  9.At the graduation ceremony, our headmaster required us to raise our competitive  awareness  (aware) in modern society.
  10.—Where do you plan to work?
  —I've made up my mind to go  where  I'm most needed.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1. When I first saw a real snake, I was scared death. scared后加to 
  2.He said that the manager had already been aware the problem. aware后加of 
  3.His image seemed to be reflected many times on the mirror. on→in 
  4.While she was in Paris, she developed a tasty for fine art. tasty→taste 
  5.A truck came in an opposite direction of the car,so the car driver made a sharply turn. sharply→sharp 
  Ⅲ.佳句写作
  1.在读书时,你最好在你有问题的地方做一个标记。(where)
  答案:You'd better make a mark where you have questions while reading.
  2.那是一个许多年轻人去农村的时代。(It is/was a time when...)
  答案:It was a time when many young people went to the countryside.
  3.我花了好几天的时间才学会游泳。(It takes sb. some time to do)
  答案:It took me days to learn swimming.
  4.你对衣服的选择反映出你的个性。(reflect)
  答案:Your choice of clothes reflects your personality.
  5.许多人督促政府采取措施改善交通状况。(urge sb.to do)
  答案:Many people urge the government to tares to improve the traffic situation.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  Most of us are used to seeing traffic lights above eye level. Whether we are driving, biking,  or  walking,  traffic signals help us know when to stop and when it is safe to proceed(前行).
  Crossing signs that flash“WALK”and“DON'T WALK” are placed at intersections (十字路口) to tell pedestrians when it is safe to cross a busy intersection on foot and prevent pedestrians from being struck by motorists.
  Pedestrians may become impatient and attempt to cross against the light if they have to wait too long for a WALK sign. In addition, some signals do not allow enough time for pedestrians to cross an intersection safely.
  The prevalence of people talking on cell phones is posing  a new distraction (分神)  however. Pedestrians who are talking on the phone or sending text messages are typically staring at their phones rather than looking for traffic signals. They are often too distracted, leading to an increase in pedestrian texting accidents.
  The connection between cell phone use and pedestrian accidents is clear.
  To  combat  the problem, two cities in Germany are trying an innovative (创新的)  approach: installing traffic lights in the ground.

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

共有 0位用户发表了评论 查看完整内容我要评价此资源