2019高考英语一轮复习必修四Unit1-5精练试卷(5份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 234 KB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/11/17 8:26:27
  • 资源来源: 会员转发
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

2019高考英语一轮复习Unit1_5精练(打包5套)新人教版必修4
2019高考英语一轮复习Unit1Womenofachievement精练新人教版必修420180928198.doc
2019高考英语一轮复习Unit2Workingtheland精练新人教版必修420180928185.doc
2019高考英语一轮复习Unit3AtasteofEnglishhumour精练新人教版必修420180928182.doc
2019高考英语一轮复习Unit4Bodylanguage精练新人教版必修420180928168.doc
2019高考英语一轮复习Unit5Themeparks精练新人教版必修420180928147.doc
  Unit 1
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.The little boy's bad  behaviour (behave)at the party made his parents upset.
  2.He has made up his mind to intend his son  to manage (manage) the company.
  3.He was unhappy because many people argued  against  his plan.
  4.With our teacher  supporting  (support) us,we feel quite encouraged.
  5.You should refer this matter  to  our teacher for a decision.
  6.Last night Bruce was observed  to leave  (leave) the building with two young men and take a taxi away.
  7.I deeply appreciate your  kindness  (kind) in coming so far to meet me.
  8.He is such a great man that all of us show our respect  for  him.
  9.We all know that Yuan Longping is famous for his scientific  achievements  (achieve).
  10.Computers have replaced televisions as our most popular form of  entertainment  (entertain).
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.The meal over,the managers went back to the meeting room to carry out their discussion. out→on 
  2.I often look at the words I don't know in the dictionary or on the Internet. at→up 
  3.It didn't occur him that she would refuse his invitation. occur后加to 
  4.It is very easy to find a book intending for children. intending→intended 
  5.You promised to deliver the goods for our company immediately,but we haven't seen any of them yet. for→to 
  Ⅲ.佳句写作
  1.我突然想起我忘了去机场接我朋友了。(It hit sb.that)
  答案:It hit me that I forgot to go to the airport to pick up my friend.
  2.碰巧那个著名的演员是我的同班同学。(It happens that)
  答案:It happened that the famous actor was my classmate.
  3.农田一旦被破坏,将需要很多年才能恢复。(once)
  答案:Once the damage is done it will take many years for the farmland to recover.
  4.他们终于到了家,又累又饿。(形容词作状语)
  答案:They finally arrived home,tired and hungry.
  5.他在妻子的抽屉里偶然翻到了他的一些旧照片。(come短语)
  答案:He came across some of his old photos in his wife's drawer.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  The Amish is the fastest growing religious group in the United States.By 2050,there will be about 1 million Amish living in the country.Over half of all Amish settlements in the US were founded after 1990.Today,there are about a quarter of a million Amish living in the US and Canada.One of the reasons for this situation is that the Amish has the highest birth rate in the country.
  They raise their children strictly according to religious values and their family traditions are not broken.However,as their farmland is getting limited,more and more Amish people are forced to change the way they live and adopt a new lifestyle.Especially the young Amish people are leaving their traditional home states and are moving west where land is still abundant(充足的).
  Today,more and more Amish people are looking for alternative ways of making a living.Raising cows and sheep is simply no longer enough to survive.They start to open up small businesses.Some have even started Internet-based shops,which is  a_far_cry_from  the typical Amish tradition.More than half of Amish people earn money from wortside agriculture.Though they still have horses at home,they use modern technology at work.
  Many have become very successful and their businesses are developing fast.Studies show they work harder than others and that the rate of failure is much lower than that of non-Amish companies.Amish teenagers are also forced to look for wortside agriculture.This means more income for the family,but it also means they break their tradition.
  Unit 2
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.Dina, having struggled  (struggle) for months to find a job as a waitress,finally took a position at a local advertising agency.
  2.The high cost of  equipment  (equip) prohibits many people from tap this sport.
  3.I regret  to tell  (tell) you that your problems are beyond my  power.You'll have to turn to some other one,I'm afraid.
  4.With his attention  focused  (focus) on his homework,he forgot all about what I had told him.
  5.Though the price of the house has been reduced  by  10%,we can't afford it,either.
  6.I'd appreciate it if you can make helpful comments  on/about  my work.
  7.He returned from Paris and found his office was under someone else's  occupation  (occupy).
  8.His recent  discoveries  (discovery) have added to his reputation in the field of science.
  9.His confidence built  up  gradually as he gained more and more experience in teaching.
  10.The discovery of new evidence led to the thief's  being caught  (catch).
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.In addition,they spend money on fishing equipments,fuel and boat repairs. equipments→equipment 
  2.Now the young man regrets waste so much time when he was at school. waste→wasting 
  3.Nowadays most of the people are living happy life. happy前加a 
  4.I would rather sleep all day than to play computer games for a long time. 去掉to 
  5.Thanks for the success of the business,we can afford a holiday this year. for→to 
  Ⅲ.佳句写作
  1.她挣扎着站起来,继续走。(struggle to one's feet)
  答案:She struggled to her feet and continued walking.
  2.他们用大量的知识装备自己。(equip)
  答案:They equipped themselves with a lot of knowledge.
  3.由于他的带路,我们毫不费力地到达了那儿。(lead the way)
  答案:With him leading the way,we got there without any difficulty.
  4.如果可能的话,你应该再试一次。(if possible)
  答案:If possible,you should try it once more.
  5.我很遗憾地通知你,你被开除了。(regret)
  答案:I regret to inform you that you are fired.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  (2018•广西重点高中第一次模拟)Growing up in Puerto Rico,our family was no different from so many others.My parents got married after my father came back when the war ended.Both of my parents were struggling with the hard economic realities of the time.But somehow,they found time to cherish those cultural values that shaped our everyday life.
  In our daily life,we celebrated together with our friends or family members every birthday,every graduation,and all holidays with music and dancing,typical foods.When we visited our family in the countryside—a trip that toot two hours in a car,with five children fighting as to who would get a window or the front seat—we would break into a song,and somehow the trip would turn into one full of happiness and fun.We would sing not only interesting children's songs but also beautiful love songs—songs about the love of the country though we didn't understand the meaning of the words many times.
  I came to Philadelphia for the first time in 1973 to do a residency (实习) in Unit 3
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.Can you give us a detailed description of the  contents (content) of your lost wallet?
  2.We  finally managed  to make  the  customers   convinced  (convince) of the quality of the vehicle.
  3.He was surprised that his answer should have caused such a strong  reaction  (react).
  4.He is a  failure  (fail) as an artist,but a success as an art teacher.
  5.This picture was taken twenty years ago.I wonder if you can pict  my younger brother.
  6.The judge didn't believe his  explanation  (explain) that he had stolen the money in order to give it to charity.
  7.They were dancing and singing on the square,much to the  amusement  (amuse) of passers-by.
  8.The hotel wasn't  particularly  (particular) good.But I had stayed in many worse hotels.
  9.I admire my English teacher.I can remember very few occasions  when  she stopped working because of ill health.
  10.I knew I had made a mistake  directly  (direct) I handed in my paper.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.With the electricity being cut off,all the machines had to stop working. 去掉being 
  2.She loves the song in the particular,because her mother used to sing it. 去掉第二个the 
  3.We shouldn't complain about being poor—many families are much badly off than we are. badly→worse 
  4.To our amused,they had a quarrel about such a small thing. amused→amusement 
  5.He speaks English as if he is an Englishman. is→were 
  Ⅲ.佳句写作
  1.在2017年的夏天,南方下大雨,结果造成严重的洪涝灾害。(v.-ing作结果状语)
  答案:It rained heavily in the south in the summer in 2017,causing serious floods.
  2.正如所报道的那样,史密斯先生被选为主席。(as)
  答案:As is reported,Mr.Smith was elected chairman.
  3.我们一到那儿就给你打电话。(directly)
  答案:We'll call you up directly we arrive there.
  4.他谈起罗马来好像他以前去过似的。(as if)
  答案:He talt Rome as if he had been there before.
  5.到现在为止,没有更有效的教育方法。(up to now)
  答案:Up to now,there has been no more effective way of education.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  A culture's values can be mirrored by its humor.Humor has been evaluated by many great minds such as Thomas Hobbes,who dislimor,“Laughter is nothing else but sudden glory arising from some sudden thought of feeling far better than others.” He thought humor to be a negative quality of human narrow-mindedness.
  However,Mordechai  Gordon,Ph.D  of Education,insists,“Humor allows us to view the world from an angle that is amusing rather than serious.” I agree with Gordon.Learning to look at the world through humor is important.
  In the  United States,every four years  an election occurs.Without humor as a way to express their feelings,how else would Americans keep from clawing their eyes  out  and going the  way of lemming? Television shows like The Daily Show have become important parts of American culture.They are mothering the masses by metaphorically (隐喻地) airplane-ing politics into our mouths.They make politics fun.

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

共有 0位用户发表了评论 查看完整内容我要评价此资源