2019高考英语一轮复习必修三Unit1-5精练试卷(5份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 170 KB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/11/17 8:23:13
  • 资源来源: 会员转发
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

2019高考英语一轮复习Unit1_5精练(打包5套)新人教版必修3
2019高考英语一轮复习Unit1Festivalsaroundtheworld精练新人教版必修3201809281105.doc
2019高考英语一轮复习Unit2Healthyeating精练新人教版必修320180928193.doc
2019高考英语一轮复习Unit3TheMillionPoundBankNote精练新人教版必修320180928175.doc
2019高考英语一轮复习Unit4Astronomythescienceofthestars精练新人教版必修320180928170.doc
2019高考英语一轮复习Unit5Canada_“TheTrueNorth”精练新人教版必修320180928157.doc
  Unit 1
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.Please accept our  apology  (apologize) for the inconvenience this matter has given you.
  2.He hurt me deeply and begged me to forgive him  for  his actions.
  3.You must remind him  to take  (take) his medicine,in case he forgets.
  4.In my hometown,there is a tradition that we will hold a  celebration  (celebrate) party when we enter a higher school.
  5.I find that doing physical exercise a couple of times a week makes me feel more  energetic  (energy).
  6.If you want to catch that train you'd better set  off  for the station immediately.
  7.No official  permission  (permit) has been given for the event to take place.
  8.After taking some photos,they stopped at the top of the hill  to admire  (admire) the scenery.
  9.He tricked her  into  marrying him by pretending that he was rich.
  10.Miss Yang promised to attend my birthday party,but she hasn't turned  up  so far.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.Jane's sister played a trick to her—she put orange juice in her shampoo bottle! to→on 
  2.Either you or the headmaster are to hand out the prizes to those gifted students at the meeting. are→is 
  3.This story reminds me my experience when I was a middle school student. my前加of 
  4.We're looking forward to hear from you as soon as possible. hear→hearing 
  5.Obvious,students are terrible at adjusting their sleep cycles to their daily schedule. Obvious→Obviously 
  Ⅲ.佳句写作
  1.很明显,她很受学生们的欢迎。(It is obvious...)
  答案:It is obvious that she is popular with students.
  2.我会守信,并且我会将一切告诉他的。(keep one's word)
  答案:I'll keep my word and tell him everything.
  3.虽然因特网很有帮助,但你也不能上网太多。(while)
  答案:While the Internet is of great help,you can't surf it too much.
  4.这种小车结果证明是不可靠的(unreliable)。(turn out)
  答案:The kind of car turns out to be unreliable.
  5.英语很难在短时间内学好。(be+adj.+to do)
  答案:English is very difficult to learn well in a short time.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  Thanksgiving is an important festival in North America.We interviewed several students from the US and Canada.Here is what they have told us about their Thanksgiving experiences.
  Josie from New York,USA
  “In America,Thanksgiving is celebrated every year at the end of November.It is to remember the first group of people from Europe to live in America.When they first arrived,they found the environment strange.But they learned to survive after some native American friends showed them how to grow and find food.Thanksgiving is meant to be a traditional celebration.”
  Todd from California,USA
  “Thanksgiving is the first day of Christmas shopping.That means we have four weey Christmas presents for our families and friends.For me and my friends,the most important part of the festival is the big football game on TV.The match is watched by millions of people all over America.Thanksgiving  is  seen  as  an  exciting  day  for football!”
  Ian from Saskatoon,Canada
  “In Canada,Thanksgiving is held on the second Monday  in  October.On  the  Sunday  before Thanksgiving Day,many people go to church.Thanks are given for all the good things that happened to them during the year.I always give thanks for the nice big turkey I'm going to have at the family dinner! Like all festivals,Thanksgiving is about food!”
  Katie from Maritimes,Canada
  “On Thanksgiving Day,we have dinner with all our cousins,aunts and uncles.It is always very busy.Sometimes we have two Thanksgiving dinners because we go to both Unit 2
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.Nowadays more and more people have come to realize the importance of a  balanced  (balance) diet to their health.
  2.Being a good teacher,you should r students'  strengths  (strong) and weaknesses.
  3.Those who enjoy eating wild animals say that they not only enjoy the taste but also want to satisfy their  curiosity  (curious).
  4.It's a good choice to combine Chinese traditional medicine  with  western medicine.
  5.—How was your recent trip to Sichuan?
  —I've never had a  more pleasant  (pleasant) one before.
  6.Tickets are  limited  (limit) and will be allocated to those who apply first.
  7.The doctor told Bob his heart was in poor condition and that he must cut  down  on alcohol and smoking.
  8.Bill's heavily  in  debt at the moment,but hopes to pay it off when he gets paid.
  9.The policeman can't have the  thief getting away  with  stealing people's money.
  10.I'm so sorry.I shouldn't have lied  to  you.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.—Would you like some more chicken?
  —No,thanks.I am at a diet and I'm trying to lose weight. at→on 
  2.The length of the article should be limited 400 words or so. limited后加to 
  3.Harry has been out of work for six months,so he has difficulty earned his living. earned→earning 
  4.Happiness and success often come to those who are good at recognizing their own strength. strength→strengths 
  5.You are working too hard.You'd better keep balance between work and relaxation. keep后加a 
  Ⅲ.佳句写作
  1.下公共汽车时我的左腿摔断了。(have sth.done)
  答案:I had my left leg broken when I got off the bus.
  2.我一定做错什么了,因为他非常生气。(must have done)
  答案:I must have done something wrong,for he is very angry.
  3.没有比这更糟糕的了。(比较级用在否定句中)
  答案:Nothing could be worse than this.
  4.首先你应该想办法减少你的开销。(cut down)
  答案:First of all,you should think of ways to cut down your expenses.
  5.那是那么好的一家旅馆,所以我把它推荐给朋友。(so...that)
  答案:It is so good a hotel that I recommend it to my friends.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  Do you love holidays but hate the increase in weight that follows? You are not alone.
  Holidays are happy days with pleasure and delicious foods.Many people,however,are worried about the weight that comes along with these delicious foods.
  With proper planning,though,it is possible to control your weight.The idea is to enjoy the holidays but not to eat too much.You don't have to turn away from Unit 3
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.Good  manners  (manner) are a very important key to your social success.
  2.The rules of the school do not permit  parking  (park) near the school gate.
  3.The heavy rain may have accounted  for  the absence of so many students this morning.
  4.After the traffic accident happened,the police were  on  the scene at once.
  5. Seeking  (seek) to find out the real cause of the accident was what he was eager to do.
  6.It is very important to teach their children how to deal with others' kindness and  rudeness  (rude).
  7.She went about telling me the great difficulty that my mum had  bringing  (bring) me up.
  8.His  patience  (patient) and hard work finally paid off with a gold medal.
  9.When he came to himself,he found himself  lying  (lie) in hospital.
  10.The boss keeps finding fault  with  my work;for some reason he's been getting at me all day.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.He is always polite.He is a man of good manner. manner→manners 
  2.There is a chance he will attend the important meeting. chance后加that 
  3.Many people spend years seek for peace of mind,often with little success. seek→seeking 
  4.I can't imagine the boy speaking so rude to you. rude→rudely 
  5.When the man was trying to break into the bank,he was caught by the police in the spot. in→on 
  Ⅲ.佳句写作
  1.我们转过身发现那个女孩正在湖里挣扎。(find sb.+doing)
  答案:We turned around and found the girl struggling in the lake,crying for help.
  2.我刚从厨房出来,(突然)有人敲门。(had just done...when...)
  答案:I had just walt of the kitchen when someone knocked at the door.
  3.关键是你的工作能力而不是你从哪里来或你是谁。(强调句式)
  答案:It is the ability to do the  job that matters,not where you come from or what you are.
  4.无论你什么时候需要帮忙,不要犹豫,找我好了。(whenever)
  答案:Don't hesitate to turn to me for help whenever you need it.
  5.开残疾人的玩笑是不礼貌的。(manners)
  答案:It is bad manners to man of the disabled people.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  Books That Shaped America
  The Adventures of Huckleberry Finn
  Novelist Ernest Hemingway famously said,“All modern American literature comes from one book by Mark Twain called ‘Huckleberry Finn’...All American writing comes from that.There was nothing before.There has been nothing as good since.” During their trip down the Mississippi on a raft,Twain describes in a satirical (嘲讽的) and humorous way Huck and Jim's encounters with hypocrisy,racism,violence and  other evils  of American society.His use in serious literature of a lively,simple American language full of dialect and informal spoken expressions paved the way for many later writers,including Hemingway and William Faulkner.
  Gone with the Wind
  The most popular romance novel of all time was the basis for the most popular movie of all time (in today's dollars).Margaret Mitchell's book, Gone with the Wind,set in the South during the Civil War,won both the Pulitzer Prize and National Book Award,and it remains popular,despite charges that its author had a blind eye

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

共有 0位用户发表了评论 查看完整内容我要评价此资源