2019高考英语一轮复习必修二Unit1-5精练试卷(5份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 213 KB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/11/17 8:19:02
  • 资源来源: 会员转发
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

2019高考英语一轮复习Unit1_5精练(打包5套)新人教版必修2
2019高考英语一轮复习Unit1Culturalrelics精练新人教版必修2201809281107.doc
2019高考英语一轮复习Unit2TheOlympicGames精练新人教版必修220180928189.doc
2019高考英语一轮复习Unit3Computers精练新人教版必修220180928180.doc
2019高考英语一轮复习Unit4WildlifeProtection精练新人教版必修220180928159.doc
2019高考英语一轮复习Unit5Music精练新人教版必修220180928152.doc
  Unit 1
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.He told us whether  to have   (have) a picnic was still under discussion.
  2.Their most  valuable  (value) belongings were locked in a safe in the bedroom.
  3.It was  no  wonder that he failed again,for he had never studied hard.
  4.It is well worth  making  (make) an effort to promote the public awareness of environmental protection.
  5.Tom is a stubborn boy,so  it  is no use debating with him.
  6.Perhaps the most difficult challenge is how  to survive  (survive) without friends in life.
  7.On arrival at the ancient village,you can find many  cultural  (culture) relics.
  8.Mr.Reed  selected  (select) to represent us in the meeting has been sent to have a talk with them.
  9.I am always thinking that studying well is the only thing that I could do  in  return.
  10.There is no doubt  that  what a cleaner does is harder compared with any other job in the society.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.Henry told me that there was a time that he stayed up every night going over his lessons. 第二个that→when 
  2.All the acts were good,but the evening was belonged to a dance group from  Moscow. 去掉was 
  3.I doubt that the new one will be any better. that→if/whether 
  4.It is said that the early European playing cards were de-signed to entertainment and education. to→for 
  5.Our friends,whom are always late for everything,missed the train again. whom→who 
  Ⅲ.佳句写作
  1.警察对他进行了搜身来寻找丢失的戒指。(search)
  答案:The police searched him for the lost ring.
  2.这篇文章很值得一读,但不值得翻译。(worth;worthy)
  答案:The article is well worth reading and isn't worthy to be translated/of being translated.
  3.我们并不怀疑他能把这份工作做得很好。(doubt)
  答案:We don't doubt that he can do the work very well.
  4.他不知道要去谈论什么。(疑问词+不定式)
  答案:He doesn't know what to talt.
  5.她从名单上把我的名字除去了。(remove)
  答案:She removed my name from the name list.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解
  Best Western Dryden Motor Inn
  89 rooms in the heart of Sunset Country,restaurant,pool,hot bath,steam room,health centre,playroom and an excellent place for fishing and golfing.The Best Western Dryden Motor Inn is a three-star hotel which is easily accessible from all highways and includes a helicopter landing pad(起降台).Enjoy your stay and we look forward to seeing you here again.
  Frontier Suites Airport Hotel Juneau AK
  The Frontier Suites Airport Hotel Juneau AK is the first choice for most business and sightseeing travelers to Juneau.It provides a true home away from home with a line of beautifully furnished comfortable rooms,all of which have full-siitchens.
  Aurora View Inn Juneau AK
  The Aurora View Inn Juneau AK offers two special rooms with their own private Unit 2
  [基础回顾]
  Ⅰ.单句语法填空
  1.I bought a dress for only 10 dollars in a sale;it was  a  real bargain.
  2.I would like to apply for the position  advertised  (advertise) in yesterday's newspaper.
  3.The Thirteenth National Games  opened   (open)in Tianjin.
  4.Therefore,let's take the  responsibility  (responsible) to build up a low-carbon city by riding bicycles.
  5.As a matter of fact,they don't deserve  to know  (know) the truth.
  6.Concerned with their health,many people take exercise  regularly  (regular) and keep a balanced diet.
  7.It is still under discussion whether the old bus station should be replaced  with/by  a modern hotel or not.
  8.Work hard and your dream  to be admitted  (admit) into a niversity will come true.
  9.You wouldn't  have been fined  (fine) yesterday if you had not broken the traffic rule.
  10.As everybody knows,the  lazier  (lazy) a person is,the more things he needs to do tomorrow.
  Ⅱ.单句改错(每句一错)
  1.David is in the charge of the department and knows everything here like the back of his hand. 去掉第一个the 
  2.Before the race really started,the cyclist Armstrong,as well as his teammates,were waiting at the starting line. were→was 
  3.Taking part in the eco-travel and you will find it will help you understand the importance of nature. Taking→Take 
  4.What a bargain!The price of this dress is not half as many as that of the skirt. many→much 
  5.Being admitted a university,whether it is a famous one or not,doesn't necessarily mean you will succeed in your future life. admitted后加to 
  Ⅲ.佳句写作
  1.教师不仅要教书,也要引起学生的兴趣。(as well as)
  答案:A teacher should entertain students as well as teach.
  2.这本书他向我要价24美元。(charge)
  答案:He charged me $24 for the book.
  3.你吃的越多,你就会越胖。(the+比较级……; the+比较级...)
  答案:The more you eat,the fatter you will become.
  4.那不是我的生日,也不是重要的节日。(nor)
  答案:That isn't my birthday;nor is it an important festival.
  5.他的建议值得考虑。(deserve)
  答案:His suggestions deserve consideration/considering/to be considered.
  [技能提升]
  Ⅰ.阅读理解(导学号02516060)
  (2018•河南五市联考)The Winter Olympic Games are a major international sporting event that occurs once every four years.Unlike the Summer Olympics,the Winter Olympics feature sports practiced on snow and ice.The first Winter Olympics,the 1924 Winter Olympics,was held in Chamonix,France.The Games were held every four years from 1924 until 1936,after which they were interrupted by World War Ⅱ.The Olympics resumed in 1948 and was again held every four years.Until 1992,the Winter and Summer Olympic Games were held in the same year.
  The Winter Games have evolved since its beginning.Sports and disciplines have been added and some of them,such as short track speed skating,freestyle skiing,have earned a permanent spot on the Olympic program.Others have been discontinued and later reintroduced.Still others,such as speed skiing,bandy and skijoring,were demonstration sports but never incorporated (合并)as Olympic sports.The rise of television as a global medium for communication  enhanced  the impression of the Games.It created an income stream,via the sale of  broadcast  rights  and  advertising.