Unit 1 Women of achievement
When Kansas high school student Blake Hawkins discovered an empty locker at his school，he didn't just fill it with books and equipment—instead，the innovative teen turned it into a soda pop vending machine(自动售货机)．
Hawkins explains that the“Soda Locker”vending machine uses a coin acceptor，an LCD screen，a micro-controller board，a magnetic switch，some old video game switches，and batteries.
Hawkins explains he had Valley Center High School's support when he was developing the_prototype，and was able to come up with a design that would not damage the existing locker.And he was able to do it for approximately $160 spent on parts.
The Soda Locker has a design where no one can remove the control board from the locker and the door swings shut after use to protect it.Furthermore，it's programmed to take exact change only，and to let the operator know when someone is trying to cheat the coin system.
Hawkins explains he originally thought about the idea for having a soda pop vending machine in a locker a year ago on his way to history class.While he initially treated it as a joke, he has proven how you can take an idea and turn it into something brilliant.He wrote，“Whether you build your own Soda Locker or not，I hope you're inspired to build whatever project you've come up with！”
1．What can we learn about the Soda Locker made by Hawkins?
A．It looks nice.
B．It is a combination.
C．Its soda tastes great.
D．Its equipment is advanced.
2．What does the underlined phrase “the prototype” in Paragraph 3 refer to?
A．The locker. B．The acceptor.
C．The machine. D．The switch.
3．What does Paragraph 4 mainly discuss?
A．The design process of the Soda Locker.
B．The protection system of the Soda Locker.
C．The charging system of the Soda Locker.
D．The development cost of the Soda Locker.
4．Which of the following best describes Hawkins according to the text?
长难句分析：He wrote，“Whether you build your own Soda Locker or not, I hope you're inspired to build whatever project you've come up with！”(最后一段最后一句)
分析：Whether引导让步状语从句；you're inspired to build...是宾语从句，作hope的宾语；whatever project you've come up with是宾语从句，作build的宾语。
词汇积累：locker n．寄物柜 innovative adj.创新的 magnetic adj.有磁性的 approximately adv.大约，近似地
1．B 细节理解题。根据第二段中的“a coin acceptor, an LCD screen，a micro-controller board，a magnetic switch...”可知，Blake Hawkins的自动售货机是组合物。故选B。
2．C 词义猜测题。根据“developing”并结合语境可知，此处指在研发这款机器时，他得到了学校的支持。故画线词应指上文提到的“Soda Locker”这个机器。故选C。
3．B 段落大意题。根据第四段中的“no one can remove...and the door swings shut after use to protect it”可知，本段主要讲的是这款自动售货机自身的保护系统。故选B。
4．C 推理判断题。纵观全文，一个高中生看到空的储物柜能想到将其改为自动售货机，并结合第一段中的“the innovative teen”可知，Blake Hawkins的创造才能非同寻常。故选C。
Our group Springhill Baptist Church started a food pantry (食品储藏室) to help out members of the community. As part of the program, we buy the food that will __1__(distribute) and make boxes for distribution. We do this on __2__regular basis—the second Monday of every month.
One day, as my friend and I __3__(load) our grocery carts with the necessary items in the store, a gentleman ass, “__4__do you get so many items？” We explained we were doing our __5__(month) grocery shopping and gave him some details about our program.__6__(say) that it was great, he went on with his business.
After gathering everything on our list, we started unloading the food to chect at the counter, only __7__(inform) by the cashier that our bill had already been paid.
The gentleman who ast our__8__(intend) had left his credit card number to pay __9__our order and then walked off. He had no idea what the cost was before he left. We were __10__(extreme) shocked at the generosity of a stranger.
1．________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________ 6.________ Unit 2 Working the land
Exhibitions in the British Museum
Hokusai：beyond the Great Wave
shisai(1760～1849)is widely regarded as one of Japan's most famous and influential artists.He produced works of astonishing quality right up until his death at the age of 90.This new exhibition will lead you on an artistic journey through the last 30 years of Hokusai's life—a time when he produced some of his most memorable masterpieces.
25 May－13 August 2017
Adults ￡12；Members/under 16s free
Places of the mind：British watercolour landscapes 1850－1950
Drawn from the British Museum's rich collection，this is the first exhibition devoted to landscape drawings and watercolours by British artists in the Victorian and modern eras—two halves of very different centuries.
23 February－28 August 2017
Free，just drop in
Scythians：warriors of ancient Siberia
This major exhibition explores the story of the Scythians—nomadic tribes and masters of mounted warfare，who flourished between 900 and 200 BC.Their encounters with the Greeks，Assyrians and Persians were written into history but for centuries all trace of their culture was lost—buried beneath the ice.
14 September 2017－14 January 2018
Adults ￡16.50；Members/under 16s free
Politics and paradise：Indian popular prints from the Moscatelli Gift
This display is part of the Museum's contribution to the India-UK Year of Culture 2017.It looks at the popular print culture of India from the 1880s until the 1950s.
19 July－3 September 2017
Free，just drop in
1．If you are interested in drawings of natural scenery，you will probably go to ________.
A．Room 35 B．Room 90
C．Room 30 D．Room 90a
2．Which exhibition can you attend in October 2017?
A．Hokusai：beyond the Great Wave.
B．Scythians：warriors of ancient Siberia.
C．Places of the mind：British watercolour landscapes 1850～1950.
D．Politics and paradise：Indian popular prints from the Moscatelli Gift.
3．Where can we most probably find the passage?
A．In a health report.
B．In a story book.
C．In a parenting magazine.
D．In a tour guide.
【难句分析】This new exhibition will lead you on an artistic journey through the last 30 years of Hokusai's life－a time when he produced some of his most memorable masterpieces.
分析：本句中a time when he produced some of his most memorable masterpieces 是 the last 30 years of Hokusai's life的同位语；when he produced some of his most memorable masterpieces是定语从句，修饰a time，关系词when 定语从句中作时间状语。
1．B 考查细节理解。根据“Places of the mind：British watercolour landscapes 1850－1950”这一部分中的“this is the first exhibition devoted to landscape drawings and watercolours”可知，该展览是关于风景画的，且根据“Room 90”可知，应选B项。
2．B 考查细节理解。根据“Scythians：warriors of ancient Siberia”这一部分中的“14 September 2017-14 January 2018”可知，在2017年十月份可以去参观Scythians：warriors of ancient Siberia，故选B项。
3．D 考查推理判断。根据本文的标题“Exhibitions in the British Museum”及全文内容可知，本文是对大英博物馆的四个展览的介绍，由此可知，这篇文章可能出现在游览指南中。D选项意为“在一本游览指南中”，故选D项。A选项意为“在一篇健康报告中”；B选项意为“在一本故事书中”；C选项意为“在一本育儿杂志中”。
Anyone who has had a long-term disease knows that recovering at home can be lonely. This can be __1__ (especial) true of children. They may feel __2__ (leave) out. Now, these children may have a high-tech friend to help feel less lonely. A small robot may help children who are recovering from a long-term __3__ (ill). The robot liman beings takes their place at school. And their school friends must help carry the robot between classes and place the robot on their desks.
Through the robot, a child can hear his or her teachers and friends. He or she can also attend classes from wherever they are recovering—whether at home __4__ from a hospital bed. Dolva, one of the scientists who __5__ (be) concentrating on developing the robot, explains __6__ the robot AV1 works. She says from home, the Unit 3 A taste of English humour
Events at Brown
12：00 PM－1：00 PM，March 1,2017
“I had no idea！”—Export Control Brown Bag(4-part series)
Horace Mann House，Room 103,47－49 George Street
Brown's Office of Research Integrity(ORI)is hosting a 4-part Brown Bag series on “Export Controls at the University”．Export controls are federal government laws and regulations.The series will explore when research activities fall under export control laws，why “fundamental research” is so important，and why traveling to sanctioned(被制裁的)or embargoed(被禁运的)countries，such as Iran or Cuba，still presents a lot of challenges.The first session，“I had no idea！”，will explore why export controls cannot be ignored at a university campus.
The sessions are open to the entire Brown community.Booking in advance is required：email@example.com
4：00 PM－5：00 PM，March 1,2017
JCB Weekly Afternoon Talk
John Carter Brown Library，Reading Room,94 George Street
Informal weekly afternoon presentation in the MacMillan Reading Room at the John Carter Brown Library(JCB)．Fellows in Residence will give a talk on their current research project.Q&A sessions follow，along with a display of relevant items from our collection.All are invited to attend this free，weekly event.
6：30 PM－7：30 PM，March 1,2017
Brown Amateur Radio Club Meeting
Sayles Hall，Room 305,79－81 Waterman Street
The weekly meeting of the Brown Amateur Radio Club.All are welcome to attend and learn more about radio and join the club—no license required!
8：00 PM－9：00 PM，March 1,2017
Athletes in Action Prime Time Gathering
Pembroke Field House,449－451 Brook Street
Join your fellow Brown University athletes to learn more about faith，sport，and life.Through guests speaking，team building activities，and small group discussions，we explore the intersection(交集)of the spiritual and the physical in order to maximize our potential.
We meet every Thursday at 8 pm－9 pm in Pembroke Field House.There are new athletes that attend every week，and most li'll know a number of them already since there are many different teams represented.Hope to see you there!
1．Which event can be beneficial to those who do international research?
A．“I had no idea！”—Export Control Brown Bag(4-part series)
B．JCB Weekly Afternoon Talk
C．Brown Amateur Radio Club Meeting
D．Athletes in Action Prime Time Gathering
2．What will those who attend the JCB Weekly Afternoon Talk do?
A．Meet at Sayles Hall.
B．Charge entrance fees.
C．Share their research.
D．Collect relevant items.
3．What can you do In the Athletes in Action Prime Time Gathering?
A．Play basketball with new athletes.
B．Discuss your potential.
C．Play games to develop teamwork.
D．Watch new athletes play games.
4．Where would you be most likely to find the text?
A．In a travel guide.
B．On a university website.
C．In an academic magazine.
D．In a local newspaper.
【难句分析】There are new athletes that attend every week，and most li'll know a number of them already since there are many different teams represented.
1．A 考查细节理解。根据第一部分中的“The series will explore when research activities...and why traveling to sanctioned(被制裁的)or embargoed(被禁运的)countries，such as Iran or Cuba，still presents a lot of challenges”并结合题干可知，这个活动对做国际研究的人有益，故选A。根据第二部分可知，第二个活动主要对当下研究的课题进行研讨，并没有提到国际研究，故排除B项；根据第三部分可知，第三个活动和广播有关，与题干不符，故排除C项；根据最后一部分可知，第四个活动是关于体育运动的，而不是国际研究，故排除D项。
2．C 考查细节理解。根据第二部分中的“Fellows in Residence will give a talk on their current research project”可知，参加JCB Weekly Afternoon Talk的人主要是进行课题研究的交流，故选C。A项错在在Sayles Hall见面，这是广播爱好者俱乐部会议的见面地点，而不是这个活动的地点；B项错在要收入场费，这与第二部分最后一句“All are invited to attend this free, weekly event”不符；D项与第二部分倒数第二句“Q&A sessions follow，along with a display of relevant items from our collection”不符，故排除。
3．C 考查细节理解。根据最后一部分中的“Through guests speaking, team building activities，and small group discussions，we explore the intersection(交集)of the spiritual and physical in order to maximize our potential”可知，参与者可以通过玩游戏促进团队合作，故选C。
4．B 考查推理判断。根据第一部分中的“The first session，‘I had no idea！’，