2019版高考英语一轮复习必修三Unit1-5达标巩固练习试卷(5份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 102 KB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/11/9 8:45:17
  • 资源来源: 会员转发
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

2019版高考英语一轮复习Unit1_5达标巩固练(含解析)(打包5套)新人教版必修3
2019版高考英语一轮复习Unit1Festivalsaroundtheworld达标巩固练含解析新人教版必修3201809184144.doc
2019版高考英语一轮复习Unit2Healthyeating达标巩固练含解析新人教版必修3201809184137.doc
2019版高考英语一轮复习Unit3TheMillionPoundBankNote达标巩固练含解析新人教版必修3201809184126.doc
2019版高考英语一轮复习Unit4Astronomythescienceofthestars达标巩固练含解析新人教版必修3201809184123.doc
2019版高考英语一轮复习Unit5Canada_“TheTrueNorth”达标巩固练含解析新人教版必修3201809184115.doc
  Unit 1 Festivals around the world
  ***阅读理解。
  Road trip
  Motorhome delivery offers great family holidays.For just $1 a day,you can hire a fully-equipped motorhome,which delivers you to a specific destination within some days and kilometers.You then hire another one to get home or tas or train.Your only other expense will be fuel and about $20 a day for parking fees.To learn more,visit apollocamper.com.
  Plan ahead
  For a comfortable break,flexibility with times,dates and places helps lower the cost.Find a few hotels you like,ast their vacant rooms,then wait a few weeks and call again.If they still have rooms,you're at an advantage to ask for a better price.Lots of last-minute deals are online.Watif(watif.com.au)has deals on hotels that have dropped their prices so low.You don't know where you're staying until it's boot anywhere with four or five stars has to be fairly good.
  Back to nature
  Wild camping appeals to nature lovers and costs nothing.This is forbidden on beaches and parks in most urban areas,but you can turn up in more distant areas as long as nobody owns the land.You'll need to take everything with you and may need to shop on eBay(ebay.com.au).If you're a camping beginner,be aware of safety measures and get your questions answered on the Internet.
  Swap meet
  How about a home swap?For a$250 yearly joining cost,you can stay in someone's home in an international place of your choice while they or someone else stays in yours.Find out more at familylin.
  1.Where can you get the information about motorhomes?
  A.apollocamper.com.
  B.watif.com.au.
  C.ebay.com.au.
  D.familylin.
  2.What helps to pay less for rooms in a hotel?
  A.Choosing hotels with four or five stars.
  B.Bargaining prices through the Internet.
  C.Waiting for some time before booking.
  D.Deciding on rooms as early as possible.
  3.What's the advice for camping beginners?
  A.Keep in touch with eBay.
  B.Watch out for possible dangers.
  C.Stay away from no-man's-land.
  D.Take only what you need.
  4.What's the purpose of the text?
  A.To teach the importance of running away from work.
  B.To introduce new destinations for nature lovers.
  C.To show the advantages of online services.
  D.To help people have fun at less expense.
  【解题导语】本文主要介绍了几种便利且实惠的出游住宿方式。
  【难句分析】For just $1 a day, you can hire a fully-equipped motorhome,which delivers you to a specific destination within some days and kilometers.
  分析:本句是一个复合句。which引导非限制性定语从句,在从句中作主语,修饰先行词a fully-equipped motorhome。
  译文:一天才一美元,你就可以租一个装备齐全的旅宿车,它可以在几天或者几公里内把你送到一个具体的目的地。
  1.A 考查细节理解。根据第一段最后一句“To learn more,visit apollocamper.com”可知,在这个网站可以了解到更多关于motorhomes的信息,故选A。
  2.C 考查细节理解。根据第二段第二句和第三句“Find a few hotels you li're at an advantage to ask for a better price”可知,在预订前等一段时间有可能会使你支付更少的房间费用,故选C。根据第二段的“anywhere with four or five stars has to be fairly good”可知,任何的四星或五星级的房间必定相当好,但这和找低价的宾馆并没有直接联系,故A项错误;根据第二段倒数第三句“Lots of last-minute deals are online”可知,许多最后一分钟的交易一般都是在网上进行的,但这并不意味着可以在网上讨价还价,故B项错误;根据第二段中的“find a few...for a better price”可知D项错误。
  3.B 考查细节理解。根据第三段最后一句“If you're a camping beginner, be aware of safety measures and get your questions answered on the Internet”可知,对于野外露营的新手,要特别关注安全问题,故选B。
  4.D 考查写作意图。根据文章的整体内容可知,本文主要介绍了几种便利且实惠的出游住宿方式,故选D。A项文中并未提及;B项错在给自然爱好者介绍新的目的地,文章中Unit 2 Healthy eating
  ***阅读理解。
  Many a young person tells me that he wants to be a writer.I always encourage such people,but I also explain that there's a big difference between “being a writer” and writing.In most cases these individuals are dreaming of wealth and fame,not the long hours alone at a typewriter.“You've got to want to write,” I say to them,“not want to be a writer.”
  The reality is that writing is a lonely,private and poor-paying affair.For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded.When I left a 20-year career in the U.S.Coast Guard to become a freelance writer,I had no prospects at all:what I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building.I immediately bought a used manual typewriter and left like a genuine writer.
  After a year or so,however,I still hadn't gotten a break and began to doubt myself.It was so hard to sell a story that barely made enough to eat.But I knew I wanted to write.I had dreamed about it for years.I wasn't going to be one of those people who die wondering,what if? I would tting my dream to the test—even though it meant living with uncertainty and fear of failure.This is the shadowland of hope,and anyone with a dream must learn to live there.
  1.The passage is meant to ________.
  A.warn young people of the hardships that a successful writer has to experience
  B.advise young people to give up their idea of becoming a professional writer
  C.show young people it's unrealistic for a writer to pursue wealth and fame
  D.encourage young people to pursue a writing career
  2.“...people who die wondering,what if?”(Para.3) refers to “those ________”.
  A.who thinch of the dark side of life
  B.who regret giving up their career halfway
  C.who think a lot without making a decision
  D.who are full of imagination even upon death
  3.The underlined word “shadowland” in the last sentence refers to “________”.
  A.the wonderland one often dreams about
  B.the bright future that one is looking forward to
  C.the state of uncertainty before one's final goal is reached
  D.a world that exists only in one's imagination
  【解题导语】本文作者首先介绍了写作的艰难,旨在告诉读者如果想成为作家,要耐得住寂寞,坚持理想才能成功。
  长难句分析:When I left a 20-year career in the U.S.Coast Guard to become a freelance writer, I had no prospects at all:what I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building.(第二段第三句)
  译文:当我离开美国海岸警卫队20年的职业生涯,成为一名自由撰稿人时,我一点前途都没有:我所拥有的就是一个朋友,他在纽约一栋公寓大楼里给我找了一个房间。
  词汇积累:reality n.现实 reward v.回报
  career n.事业,职业 barely adv.仅仅,几乎不
  1.A 写作意图题。The reality is that writing is a lonely, private and poor-paying affair.(第二段第一句)
  译文:事实上,写作是一种孤独的、私人的、报酬不高的事情。
  解题思路:根据全文内容和关键句可知,文章旨在警戒年轻人一个成功的作家要经历的各种困难。故选A。
  2.B 推理判断题。I would tting my dream to the test...(第三段倒数第二句)
  译文:我会继续尝试我的梦想……
  解题思路:根据关键句可知,作者不想中途放弃,此处的“those”是指那些后悔中途放弃的人。故选B。
  3.C 词义猜测题。 ...even though it meant living with uncertainty and fear of failure.(第三段倒数第二句)
  译文:……即使这意味着生活在不确定性和失败的恐惧中。
  解题思路:根据关键句可知,此处的“shadowland”指的是在最终达到目的之前的不确定的状态。故选C。
  ***语法填空。
  No one loves me more than my parents, especially my father. My father is stout and strong, __1__a severe look on his face and keen expressive eyes. At first sight you may find him hard __2__(approach). In fact he is very kind and considerate. I believe my father is a __3__(talent) man. He is decisive and efficient in doing things. By his own talents and years of efforts, he __4__ (provide) his family with a good social position and a __5__(relative) rich life. Besides, he lives in harmony with others and never quarrels with anyone, so people from all walks of life come to my Unit 3 The Million Pound Bank Note
  ***阅读理解。
  Dear Mr.Shyamalan,
  According to the box office,congratulations are in order.It seems your new movie,Split,is doing gangbusters.That means millions of people all over the world have seen or will soon see your story about a man who is suffering from Dissociative Identity Disorder(DID).
  As much as I'm rooting for you as an artist,Mr.Shyamalan,personally,I thin climbed to success on the overburdened backs of the mentally ill.
  As a person who suffers from multiple(多面的)personalities,as well as a psychologist with professional knowledge and skills in the subject,I feel it is my duty to school you in a few facts:People who suffer from DID are not,generally speaking,scary or cheating.We are normal people who silently suffer from a painful condition in which our sense of who we are feels divided into broken parts.Our condition is often caused by a history of severe and repeated child abuse.In truth,we are victims of unimaginable violence.
  With the release of your movie,you have become my bully(恃强凌弱者).I am personally harmed by the absurd fixed image you use in Split.Your description of Kevin Crumb as one more gender confused,cross-dressing multiple with a liking for violence has the same effect as shouting across the playground,“People with DID are dangerous nut jobs!”
  I have lived for years with the shame created by movies such as yours.Despite being a successful doctor who runs a charity for adult survivors of child abuse,I live with constant anxiety that people will learn of my diagnosis(诊断).For no matter how long I've known someone or how highly they think of me,once they know I'm a multiple,the reaction is imaginable.
  In the future,I'd appreciate it if you stopped using our pain and suffering as materials for your entertainment.
  Michelle Stevens
  1.What does the author think of Shyamalan's success?
  A.His efforts paid off.
  B.He deserved it.
  C.He was very fortunate.
  D.He got it in an immoral way.
  2.What's the probable cause of DID?
  A.Alcohol abuse of parents.
  B.Ill treatment in childhood.
  C.Tense relations among people.
  D.Extreme anxiety from life.
  3.Who is Kevin Crumb according to the text?
  A.A friend of Mr.Shyamalan's.
  B.A character in Split.
  C.A patient of Michelle Stevens'.
  D.A psychologist with multiple personalities.
  4.What's the author's purpose in writing the text?
  A.To give the movie Split a review.
  B.To show respect for people with DID.
  C.To state that the movie Split hurt people with DID.
  D.To argue that people with DID can also make a difference.
  【解题导语】本文是一封书信。患有DID的作者给Shyamalan导演写了一封信。Shyamalan导演制作了一部有关DID病人的电影,电影中对DID病人的描写引起了作者的不满。在这封信的结尾,作者请求导演不要再用患者的痛苦和遭遇作为电影素材了。

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

共有 0位用户发表了评论 查看完整内容我要评价此资源