2018届高考英语二轮复习:天天增分训练试卷(32份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 通用 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 2.3 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2017/10/22 20:21:38
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

【通用版】2018届高考英语二轮复习:天天增分训练(32份打包,Word版,含解析)
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(一) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(八) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十八) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十二) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十九) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十六) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十七) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十三) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十四) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十五) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(二十一) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(九) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(六) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(七) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(三) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(三十) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(三十二) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(三十一) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十八) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十二) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十九) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十六) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十七) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十三) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十四) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十五) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(十一) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(四) Word版含解析.doc
2018届高考英语二轮复习-天天增分训练:天天增分(五) Word版含解析.doc
  天天增分(八)
  满分48分,实战模拟,15分钟拿下高考客观题满分!  
  姓名:________ 班级:________ 
  Ⅰ.阅读理解
  A
  I work in a nursing home and my job is to take care of the elderly.
  This year, a very sweet old lady that I cared for, Alice, had gone through a difficult time. She got dementia and so she had been in the hospital twice. In November, I was finally able to get her back to her “home”.
  Alice had thought her daughter was coming to visit her on Christmas Day and that they were going to have the whole family together like the old days. When she finally realized that that happy moment was not going to happen, she was very sad. Knowing that her daughter was coming after Christmas was not enough to make her feel happy. I hated the idea of her being alone on the holiday!
  On Christmas Eve, I gave her a surprise by asking if she would like to go to a candlelight service at church that night.
  Instead of taking her to my church, I took her to her old neighborhood church where all her friends were. We got there early and I got her a seat where her friends could see her as they came in. Then soon some of her friends came to the church and they rushed over to greet her and sit with her.
  The candlelight service was beautiful and Alice got a lot of love from her old and new friends there.
  The truth of the story is that I am the one who got the best gift: the smile on Alice's face.
  1.The underlined word “dementia” in Paragraph 2 probably is ________.
  A. a house  B. a letter
  天天增分(二)
  满分48分,实战模拟,15分钟拿下高考客观题满分!  
  姓名:________ 班级:________ 
  Ⅰ.阅读理解
  The National Air and Space Museum in Wash-ington D. C. has thousands of objects on display. including the 1903 Wright Flyer, Charles Lindbergh's Spirit of St. Louis, the Apollo 11 Command Module Columbia ,and a lunar roc can touch. In addition to our exhibition galleries, you may want to visit the Albert  Einstein  Planetarium,  Lockheed  Martin IMAX Theater, and the Public Observatory on the east end. There are many things to do at the Museum in D. C. We offer daily tours and educational activities for both children and adults. We also have scheduled lectures and events throughout the year.
  Hours & Admission: Open every day except December 25. Admission is free.
  Regular Hours: 10:00 am to 5:30 pm
  Extended Hours: 10:00 am to 7:30 pm
  December 26-30,2014.
  March 30-April 20,2015.
  Fridays and Saturdays, April 24-May 16,2015.
  May 17-September 7, 2015.
  VISITING TIPS:
  Limit the Number of Bags: All visitors are screened through metal detectors upon entry. The fewer items you bring inside the Museum, the  faster your entry. Before you visit, please review the list of prohibited items, which include pocket knives and tripods (三脚架). Visitors carrying prohibited items will not be allowed inside the Museum, so please leave them at home or in your car.
  天天增分(二十)
  满分48分,实战模拟,15分钟拿下高考客观题满分!  姓名:________ 班级:________ 
  Ⅰ.阅读理解
  Alibaba started taking the lead in China by connecting big Chinese manufacturers(制造商) with big buyers across the world. Its business-to-business site,Alibaba. com,allowed businesses to buy almost everything. Alibabut's advantage wasn't hard to judge: size. Alibaba is just big, even by Chinese standards. Its markets attract 231 million active buyers, 8 million sellers, 11.3 billion orders a year-and Alibaba_is_just_the_middleman. It encourages people to use its markets-not charging small sellers a percentage of the sale.
  If you want a quick look into the influence of Alibaba on daily Chinese life,take my experience. I moved to Beijing a year ago and quickly got tired of visiting small stores across the crowded,polluted city of 20 million people in search of new electronics, bathroom furnishings, and anything else my wife wanted. “You're looking for what exactly? Why not try it?”my Chinese teacher asked me one day. With that, my wonderful new relationship with Alibaba began.
  Alibaba's original business-to-business model now is second to consumer buying. Chinese retail(零售) buying map 80% of Alibaba's profit, and leading that group is Taobao,with 800 million items for sale and the most unbelievable selection of things you'll ever find. TMall. com is Alibaba's other big site, where you can find brand name goods from Ninilever near the lowest prices.
  What I have a hard time explaining to friends and family back in the U. S. is how China has gone beyond traditional shopping-bigbox retailers especially-in favor of online purchases on Taobao and a few other sites. In smaller towns than Beijing, where big retailers have not yet traveled, shopping online is shopping, and shopping is Taobao.
  I have a list of some of my recent purchases on Taobao for a sense of how wide the marketplace is. Almost everything arrived a day or two after ordering with free shipping. I'm not even a big buyer, because I need friends to help me search the Chinese-language site. When I was searching my purchase history on my Chinese teacher's iPad, which helps me buy goods, I looked through with great difficulty about 10 of her purchases for every one of mine.
  1. Alibaba's advantage mainly lies in __________.
  A. its business-to-business service
  B. its big size
  C. its not charging small sellers
  D. its low price
  2. What can we learn from the underlined sentence in the passage?
  A. Alibaba is of middle size among all the online sites.
  B. Alibaba will continue to develop.
  C. Alibaba acts as a bridge between the buyers and sellers.
  D. Alibaba stands out as the best online site.
  3. What can be inferred from the passage?
  A. Alibaba' s business-to-business service earns more money than retail now.
  B. Taobao has no obvious advantage over other similar online sites.
  C. TMall. com provides more profit than Taobao.
  D. The author's Chinese teacher is also an online purchase lover.
  4. What is the passage mainly about?
  A. Shopping online in China is Taobao.
  B. Alibaba greatly influences people's daily purchases in China.
  C. Shopping online goes beyond traditional shopping.
  D. How the author purchases online in China.
  1.解析:细节理解题。根据第一段中“Alibaba's advantage wasn't hard to judge:size.”(阿里巴巴的优势是显而易见的,即其规模。)可知答案为B项。
  答案:B
  2.解析:句意猜测题。根据画线句子及后面的句子可推知阿里巴巴只是给买方和卖方搭建了一座桥梁。故答案为C项。
  答案:C
  3.解析:推理判断题。根据本文最后一句话可推知作者的中文老师也是一个热衷于网上购物的人,故答案为D项。
  答案:D
  4.解析:主旨大意题。通读全文,特别是第二段第一句及第四段可知选B项。
  答案:B
  Ⅱ.七选五
  The iPod Generation
  Today it is common to see people who walt with colored wires hanging from their ears wherever they go. They move about in their personal bubbles, sometimes unaware of what's happening around them.    __1__ Outside life is shut out. So are you one of them?
  For me, walking around in my own personal bubble is perfect.   __2__   What's even better, wearing earphones seems to give a signal to people which says,“I'm not available for chatting at the moment!”  天天增分(八)
  满分48分,实战模拟,15分钟拿下高考客观题满分!  
  姓名:________ 班级:________ 
  Ⅰ.阅读理解
  A
  I work in a nursing home and my job is to take care of the elderly.
  This year, a very sweet old lady that I cared for, Alice, had gone through a difficult time. She got dementia and so she had been in the hospital twice. In November, I was finally able to get her back to her “home”.
  Alice had thought her daughter was coming to visit her on Christmas Day and that they were going to have the whole family together like the old days. When she finally realized that that happy moment was not going to happen, she was very sad. Knowing that her daughter was coming after Christmas was not enough to make her feel happy. I hated the idea of her being alone on the holiday!
  On Christmas Eve, I gave her a surprise by asking if she would like to go to a candlelight service at church that night.
  Instead of taking her to my church, I took her to her old neighborhood church where all her friends were. We got there early and I got her a seat where her friends could see her as they came in. Then soon some of her friends came to the church and they rushed over to greet her and sit with her.
  The candlelight service was beautiful and Alice got a lot of love from her old and new friends there.
  The truth of the story is that I am the one who got the best gift: the smile on Alice's face.
  1.The underlined word “dementia” in Paragraph 2 probably is ________.
  A. a house  B. a letter
  天天增分(二)
  满分48分,实战模拟,15分钟拿下高考客观题满分!  
  姓名:________ 班级:________ 
  Ⅰ.阅读理解
  The National Air and Space Museum in Wash-ington D. C. has thousands of objects on display. including the 1903 Wright Flyer, Charles Lindbergh's Spirit of St. Louis, the Apollo 11 Command Module Columbia ,and a lunar roc can touch. In addition to our exhibition galleries, you may want to visit the Albert  Einstein  Planetarium,  Lockheed  Martin IMAX Theater, and the Public Observatory on the east end. There are many things to do at the Museum in D. C. We offer daily tours and educational activities for both children and adults. We also have scheduled lectures and events throughout the year.
  Hours & Admission: Open every day except December 25. Admission is free.
  Regular Hours: 10:00 am to 5:30 pm
  Extended Hours: 10:00 am to 7:30 pm
  December 26-30,2014.
  March 30-April 20,2015.
  Fridays and Saturdays, April 24-May 16,2015.
  May 17-September 7, 2015.
  VISITING TIPS:
  Limit the Number of Bags: All visitors are screened through metal detectors upon entry. The fewer items you bring inside the Museum, the  faster your entry. Before you visit, please review the list of prohibited items, which include pocket knives and tripods (三脚架). Visitors carrying prohibited items will not be allowed inside the Museum, so please leave them at home or in your car.
  天天增分(二十)
  满分48分,实战模拟,15分钟拿下高考客观题满分!  姓名:________ 班级:________ 
  Ⅰ.阅读理解
  Alibaba started taking the lead in China by connecting big Chinese manufacturers(制造商) with big buyers across the world. Its business-to-business site,Alibaba. com,allowed businesses to buy almost everything. Alibabut's advantage wasn't hard to judge: size. Alibaba is just big, even by Chinese standards. Its markets attract 231 million active buyers, 8 million sellers, 11.3 billion orders a year-and Alibaba_is_just_the_middleman. It encourages people to use its markets-not charging small sellers a percentage of the sale.
  If you want a quick look into the influence of Alibaba on daily Chinese life,take my experience. I moved to Beijing a year ago and quickly got tired of visiting small stores across the crowded,polluted city of 20 million people in search of new electronics, bathroom furnishings, and anything else my wife wanted. “You're looking for what exactly? Why not try it?”my Chinese teacher asked me one day. With that, my wonderful new relationship with Alibaba began.
  Alibaba's original business-to-business model now is second to consumer buying. Chinese retail(零售) buying map 80% of Alibaba's profit, and leading that group is Taobao,with 800 million items for sale and the most unbelievable selection of things you'll ever find. TMall. com is Alibaba's other big site, where you can find brand name goods from Ninilever near the lowest prices.
  What I have a hard time explaining to friends and family back in the U. S. is how China has gone beyond traditional shopping-bigbox retailers especially-in favor of online purchases on Taobao and a few other sites. In smaller towns than Beijing, where big retailers have not yet traveled, shopping online is shopping, and shopping is Taobao.
  I have a list of some of my recent purchases on Taobao for a sense of how wide the marketplace is. Almost everything arrived a day or two after ordering with free shipping. I'm not even a big buyer, because I need friends to help me search the Chinese-language site. When I was searching my purchase history on my Chinese teacher's iPad, which helps me buy goods, I looked through with great difficulty about 10 of her purchases for every one of mine.
  1. Alibaba's advantage mainly lies in __________.
  A. its business-to-business service
  B. its big size
  C. its not charging small sellers
  D. its low price
  2. What can we learn from the underlined sentence in the passage?
  A. Alibaba is of middle size among all the online sites.
  B. Alibaba will continue to develop.
  C. Alibaba acts as a bridge between the buyers and sellers.
  D. Alibaba stands out as the best online site.
  3. What can be inferred from the passage?
  A. Alibaba' s business-to-business service earns more money than retail now.
  B. Taobao has no obvious advantage over other similar online sites.
  C. TMall. com provides more profit than Taobao.
  D. The author's Chinese teacher is also an online purchase lover.
  4. What is the passage mainly about?
  A. Shopping online in China is Taobao.
  B. Alibaba greatly influences people's daily purchases in China.
  C. Shopping online goes beyond traditional shopping.
  D. How the author purchases online in China.
  1.解析:细节理解题。根据第一段中“Alibaba's advantage wasn't hard to judge:size.”(阿里巴巴的优势是显而易见的,即其规模。)可知答案为B项。
  答案:B
  2.解析:句意猜测题。根据画线句子及后面的句子可推知阿里巴巴只是给买方和卖方搭建了一座桥梁。故答案为C项。
  答案:C
  3.解析:推理判断题。根据本文最后一句话可推知作者的中文老师也是一个热衷于网上购物的人,故答案为D项。
  答案:D
  4.解析:主旨大意题。通读全文,特别是第二段第一句及第四段可知选B项。
  答案:B
  Ⅱ.七选五
  The iPod Generation
  Today it is common to see people who walt with colored wires hanging from their ears wherever they go. They move about in their personal bubbles, sometimes unaware of what's happening around them.    __1__ Outside life is shut out. So are you one of them?
  For me, walking around in my own personal bubble is perfect.   __2__   What's even better, wearing earphones seems to give a signal to people which says,“I'm not available for chatting at the moment!”

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}