高考英语二轮复习检测:题型专题突破试卷(18份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 通用 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 2.05 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2017/10/10 7:06:34
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: 无寐无寐 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

(浙江、江苏)高考英语二轮复习检测:题型专题突破(打包18份,Word版,含答案)
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题一 完形填空 专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第二讲典题在线知能提升 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第二讲专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第三讲典题在线知能提升 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第三讲专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第四讲典题在线知能提升 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第四讲专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第五讲典题在线知能提升 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第五讲专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第一讲典题在线知能提升 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第一讲专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题三 任务型阅读 典题在线知能提升 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题三 任务型阅读 专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题四 短文改错 典题在线知能提升 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题四 短文改错 专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题五 书面表达 典题在线知能提升 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题五 书面表达 专题强化训练 Word版含答案.doc
(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题一 完形填空 典题在线知能提升 Word版含答案.doc
  Basic Study Manual Hardcover:$37.50
  Future success depends on the ability to learn.Here are the answers to the questions most often asked by parents,teachers,business trainers and by students themselves.Read this book and learn:
  ●What the three barriers to study are and what to do about them
  ●What to do if you get tired of the subject you are studying
  ●Twenty-six simple drills to help you learn how to study easily,rapidly and with full understanding
  Buy and read Basic Study Manual and use it to dramatically improve your ability to study.
  Study Skills for Life Hardcover:$31.99
  L.Ron Hubbard’s study technology for teenagers opens the door to their future success by giving them the ability to study and learn,fully illustrated for easy comprehension.
  Learning How to Learn Hardcover: $24.99
  The basics of effective study for 8-to 12-year-olds is fully illustrated.Children who read and apply the materials in this book regain their liking for study and their ability to apply this knowledge to life.Get this book for a child you want to see wins at his studies!
  How to Use a Dictionary: Picture Book for Children Hardcover: $34.90
  In spite of millions of dollars spent on “educational research”,children are not taught the most basic skills of learning even the most basic of these:how to use a dictionary.In fact,a search of educational books for children found no book that told them how to use a dictionary or that one should.Written for children from 8 to 12 years old,this fully illustrated book will teach your children:
  ●How to find words in a dictionary
  ●The different ways that words are used
  ●What the different marks and symbols that are used in a dictionary mean
  ●How to use a dictionary to correctly pronounce words
  It includes a section for parents and teachers showing you how to use this book with children.Buy this book and give it to your children to unlock their education.What’s more,you’ll just pay 50% for it before May 1,2016.
  【解题导语】 本文是一篇广告,主要向读者推荐了四本书。
  1.Some information of the four books was illustrated in order to________.
  A.reduce the cost of them
  B.appeal to readers of all ages
  C.help readers understand them
  D.make them suitable for different readers
  解析:选C。推理判断题。本文是一篇关于四本书的推荐广告,对这四本书的介绍,有助于读者对它们有所了解,从而有选择性地购买,故选C项。
  2.What do the four books have in common?
  A.They are all for 8-to 12-year-olds.
  B.They are all written by L.Ron Hubbard.
  C.They are all study books.
  D.They are all based on educational research.
  解析:选C。推理判断题。根据这四本书的书名以及相关介绍可推知,这四本书都是与学习有关的,故选C项。
  3.If you buy the four books on April 1,2016,you will have to pay________ for them.
  A.$129.38         B.$64.69
  C.$34.90  D.$111.93
  解析:选D。细节理解题。根据每本书的价格和文章的最后一段可知,前三本书是原价,而第四本书在2016年5月1号前购买是半价,那么四本的总价应该是:$37.50+$31.99+$24.99+$34.90×50%=$111.93,故选D项。
  4.The purpose of the passage is to ________.
  A.introduce the four books to readers
  B.help children to learn English
  C.sell the four books to students
  D.enrich students’ knowledge about nature
  解析:选A。推理判断题。根据文章的整体内容可推知,本文是一篇关于四本书的推荐广告,目的是给读者推荐几本书,故选A项。
  B
  We tend to think of plants as the furniture of the natural world.They don’t move,they don’t mands and they don’t seem to respond to anything—at least not very quict as is often the case,our human’s view of the world misses quite a lot.Plants talk to each other all the time.And the language is chemical.
  Over the years,scientists have reported that different types of plants,from trees to tomatoes,release compounds(化合物) into the air to help neighboring plants.These chemical warnings all have the same purpose — to spread information about one plant’s disease or infestation so other plants can defend themselves.But exactly how plants receive and act on Basic Study Manual Hardcover:$37.50
  Future success depends on the ability to learn.Here are the answers to the questions most often asked by parents,teachers,business trainers and by students themselves.Read this book and learn:
  ●What the three barriers to study are and what to do about them
  ●What to do if you get tired of the subject you are studying
  ●Twenty-six simple drills to help you learn how to study easily,rapidly and with full understanding
  Buy and read Basic Study Manual and use it to dramatically improve your ability to study.
  Study Skills for Life Hardcover:$31.99
  L.Ron Hubbard’s study technology for teenagers opens the door to their future success by giving them the ability to study and learn,fully illustrated for easy comprehension.
  Learning How to Learn Hardcover: $24.99
  The basics of effective study for 8-to 12-year-olds is fully illustrated.Children who read and apply the materials in this book regain their liking for study and their ability to apply this knowledge to life.Get this book for a child you want to see wins at his studies!
  How to Use a Dictionary: Picture Book for Children Hardcover: $34.90
  In spite of millions of dollars spent on “educational research”,children are not taught the most basic skills of learning even the most basic of these:how to use a dictionary.In fact,a search of educational books for children found no book that told them how to use a dictionary or that one should.Written for children from 8 to 12 years old,this fully illustrated book will teach your children:
  ●How to find words in a dictionary
  ●The different ways that words are used
  ●What the different marks and symbols that are used in a dictionary mean
  ●How to use a dictionary to correctly pronounce words
  It includes a section for parents and teachers showing you how to use this book with children.Buy this book and give it to your children to unlock their education.What’s more,you’ll just pay 50% for it before May 1,2016.
  【解题导语】 本文是一篇广告,主要向读者推荐了四本书。
  1.Some information of the four books was illustrated in order to________.
  A.reduce the cost of them
  B.appeal to readers of all ages
  C.help readers understand them
  D.make them suitable for different readers
  解析:选C。推理判断题。本文是一篇关于四本书的推荐广告,对这四本书的介绍,有助于读者对它们有所了解,从而有选择性地购买,故选C项。
  2.What do the four books have in common?
  A.They are all for 8-to 12-year-olds.
  B.They are all written by L.Ron Hubbard.
  C.They are all study books.
  D.They are all based on educational research.
  解析:选C。推理判断题。根据这四本书的书名以及相关介绍可推知,这四本书都是与学习有关的,故选C项。
  3.If you buy the four books on April 1,2016,you will have to pay________ for them.
  A.$129.38         B.$64.69
  C.$34.90  D.$111.93
  解析:选D。细节理解题。根据每本书的价格和文章的最后一段可知,前三本书是原价,而第四本书在2016年5月1号前购买是半价,那么四本的总价应该是:$37.50+$31.99+$24.99+$34.90×50%=$111.93,故选D项。
  4.The purpose of the passage is to ________.
  A.introduce the four books to readers
  B.help children to learn English
  C.sell the four books to students
  D.enrich students’ knowledge about nature
  解析:选A。推理判断题。根据文章的整体内容可推知,本文是一篇关于四本书的推荐广告,目的是给读者推荐几本书,故选A项。
  B
  We tend to think of plants as the furniture of the natural world.They don’t move,they don’t mands and they don’t seem to respond to anything—at least not very quict as is often the case,our human’s view of the world misses quite a lot.Plants talk to each other all the time.And the language is chemical.
  Over the years,scientists have reported that different types of plants,from trees to tomatoes,release compounds(化合物) into the air to help neighboring plants.These chemical warnings all have the same purpose — to spread information about one plant’s disease or infestation so other plants can defend themselves.But exactly how plants receive and act on
  A
  I work in a nursing home and my job is to take care of the elderly.
  This year,a very sweet old lady that I cared for,Alice,had gone through a difficult time.She got dementia and so she had been in the hospital twice.In November I was finally able to get her back to her “home”.
  Alice had thought her daughter was coming to visit her on Christmas Day and that they were going to have the whole family together like the old days.When she finally realized that that happy moment was not going to happen,she was very sad.Knowing that her daughter was coming after Christmas was not enough to make her feel happy.I hated the idea of her being alone on the holiday!
  On Christmas Eve,I gave her a surprise by asking if she would like to go to a candlelight service at church that night.
  Instead of taking her to my church,I took her to her old neighborhood church where all her friends were.We got there early and I got her a seat where her friends could see her as they came in.Then soon some of her friends came to the church and they rushed over to greet her and sit with her.
  The candlelight service was beautiful and Alice got a lot of love from her old and new friends there.
  The truth of the story is that I am the one who got the best gift: the smile on Alice’s face.
  【解题导语】 老人的女儿不能回来陪老人一起过圣诞节,作者便在平安夜带老人去有老人熟悉的朋友的老社区教堂,在那里,作者看到了老人脸上幸福的笑容,这也是作者得到的最好的礼物。
  1.The underlined word “dementia” in Paragraph 2 probably is________.
  A.a house         B.a letter
  C.an illness  D.a plan
  解析:选C。词义猜测题。根据文章第二段中的“and so she had been in the hospital twice”可推断,此处表示老人生病了,住了两次院,故选C项。
  2.Where did Alice spend her Christmas Eve according to the story?
  A.In her old house.
  B.In her old neighborhood church.
  C.In the nursing home.
  D.In the hospital.
  解析:选B。细节理解题。根据文章第五段中的第一句“Instead of taking her to my church,I took her to her old neighborhood church where all her friends were”可知选B项。
  3.What was the best gift that the author got on Christmas Eve? 
  A.The candlelight service.
  B.Praise from Alice’s friends.
  C.Alice’s happiness.
  D.Thanks from Alice’s daughter.
  解析:选C。细节理解题。根据文章的最后一段“The truth of the story is that I am the one who got the best gift: the smile on Alice’s face.”可知,作者得到的最好的礼物是Alice脸上的笑容,即她的快乐,故选C项。
  4.What is the best title for this passage?
  A.A special candlelight Christmas Eve
  B.The dream of all old lonely ladies
  C.My special job
  D.The true love
  解析:选A。主旨大意题。本文讲述了作者帮助一位老人过了个特别的烛光平安夜的故事,故选A项。
  B
  Robots performing tasks according to a predetermined set of instructions are nothing new.But robots able to learn how to cook by watching videos are a completely different approach,which is conducted by a group of researchers at the University of Maryland.
  If you have posted a video of your favorite recipe on the popular website YouTube,chances are that it will be used by a robot.University of Maryland’s professor Yiannis Aloimonos,leader of the group,said“There exists a large amount of video information on the Internet that our robots

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}