广东省东莞市2018届高三上学期期末教学质量检查英语试题(解析版)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中试卷 / 高考模拟试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 228 KB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/3/10 10:33:55
  • 资源来源: 会员转发
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

约30110字,有答案解析。

  广东省东莞市2018届高三上学期期末教学质量检查英语试题
  第I卷
  第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
  第一节(共15小题,每小题2分,满分30分)
  阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和D) 中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
  A
  Top Sites to See in New York
  Central Park
  For more than 150 years, visitors have come to Central Park’s 843 green acres in the heart of Manhattan. Since 1980, the Park has been managed by the Central Park Conservancy, in partnership with the public. You can visit the official website of Central Park to learn more about Park happenings and activities and to learn how to help Central Park.
  Telephone: 212-310-6600
  Location: 59th to 110th Street, Manhattan Borough, from Central Park West to 5th Avenue, New York City,                 NY10022
  Open Hours: 06: 00-23:00
  The National 9/11 Memorial Museum
  The national 9/11 Memorial & Museum is a place of remembrance honoring those who lost their lives in
  the terrorist attacks of September 11,2001. The 9/11 Memorial Museum displays Monumental artifacts linked to the events of 9/11, while presenting stories of loss, sympathy and recovery that are central to telling the story of the 2001 attacks and the consequence. It also explores the global impact of 9/11 and its continuing significance.
  Telephone: 212-312-8800
  Location: 180 Greenwich St, World Trade Center, New York City, NY 10007
  Open Hours: 09: 00-20: 00
  The Metropolitan Museum of Art
  At New York City’s most visited museum and attraction, you will experience over 5,000 years of art from around the world. The Met is for anyone as a source of inspiration, insight and understanding. You can learn, escape, play, dream, discover and connect.
  Telephone: 212-535-7710
  Location: 1000 5th Avenue, New York City, NY 10028-0198
  Open Hours: 10: 00-17: 30
  1. How can you get more information about the activities in Central Park?
  A. By calling the park.
  B. By visiting its website.
  C. By consulting the staff.
  D. By writing to the manager.
  2. Where can you go if you're interested in art?
  A. 59th to 110th Street.
  B. 180 Greenwich St.
  C. World Trade Center.
  D. 1000 5th Avenue.
  3. Where can you probably find the text?
  A. An official report.
  B. A popular magazine.
  C. A tourist brochure.
  D. A product handbook.
  【答案】1. B    2. D    3. C
  【解析】 本文属于广告类文章。主要介绍了三个旅游景点,即中央公园,国家9/11纪念馆和大都会艺术博物馆。
  1. B 
  细节理解题。根据Central Par can visit the official website of Central Park to learn more about Park happenings and activities”可知,您可以访问中央公园官方网站,了解更多有关公园事件和活动的信息。分析选项可知B项符合题意。故选B项。
  2. D 
  细节理解题。根据.The Metropolitan Museum of Art中的“At New York City’s most visited museum and attraction, you will experience over 5,000 years of art from around the world…. Location: 1000 5th Avenue, New York City, NY” 在纽约最受欢迎的博物馆和景点,你将经历来自世界各地超过5000年的艺术。可知如果对艺术感兴趣的话可到大都会艺术博物馆…位置:1000第五大道。分析选项可知D项正确。
  3. C 
  推理判断题。通读文章可知,这是在纽约看到的顶级网站中的三个旅游景点的广告,因此这些会出现在旅游手册上,分析选项可知C项符合题意,故选C。
  B
  Bact 20 months ago I started college and just struggled with everything, such as classes and friends. I quickly became depressed and angry at myself for not being about to do better in school, in addition to lack of friends due to poor social and communication skills.
  This went on for months until my 19th birthday. My parents sent me a cake, which was a great cat I remember having this large cake and absolutely no one to share it with. I ended throwing out the cake after having one piece, with about 90 % of it leftover . That night I was depressed that I decided to go outside to the freezing temperature of the winter and run. I put my earphones in, went outside and ran about 2 miles at 11 p.m. on my birthday.
  When I got back inside I was content. I was proud of what I was able to do. The next night did the same. I wasn't quick or fit but you know that I went outside and did something. The continued for about 2 months until I finally worp the courage to go to the gym, where I started swimming again as I used to in high school. A month went by and I started lifting weights and continually running.
  Looking back I can see that exercise helped cure my depression but it didn't only do that. At the gym I met new friends and back at my dorm I grew confidence to go to the end of the hall seeing people playing Super Smash Brothers and ask if I could join.
  So go forward to present now. I exercise every day and look forward to that hour and a half I get daily to do what I love with people who love it as well. I hope this helps someone who may be or have been in a similar situation.
  4. What made the author decide to run at night?
  A. His l9tbirthday.
  B. His parents' cake.
  C. His loneliness.

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

共有 0位用户发表了评论 查看完整内容我要评价此资源