2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练试题(27份打包)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 通用 / 高中试卷 / 高考专项试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 5.84 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/2/10 11:21:46
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练27 打包 Word版含答案
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第10练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第11练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第12练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第13练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第14练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第15练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第16练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第17练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第18练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第19练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第1练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第20练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第2练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第3练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第4练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第5练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第6练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第7练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第8练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)冲刺演练 第9练 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)训练:第四部分 写作训练 专题二 读后续写 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)训练:第四部分 写作训练 专题三 概要写作 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)训练:第四部分 写作训练 专题一 应用文写作 Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)综合模拟预测卷(二) Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)综合模拟预测卷(三) Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)综合模拟预测卷(四) Word版含答案.doc
《创新设计》2017届高考英语二轮复习(浙江专用)综合模拟预测卷(一) Word版含答案.doc

  第1练 阅读理解+七选五
  Ⅰ.阅读理解
  A
  Melbourne,Australia
  Melbourne is a hotspot travel destination,and it’s easy to  see its beautiful beaches and busy city life.
  Why it’s a great choice:Australia as a whole is considered  a safe destination for international travel,and because of that,many solo travelers go there.As an English-speantry,you won’t be faced with any language barriers.Melbourne is easy to get around because you can walk or bike practically anywhere!
  Thailand
  Thailand is great for solo travelers—perhaps because it is one of the Buddhist mindsets,which promote equality among the sexes.
  Why it’s a great choice:Thailand is known for its friendly atmosphere,and as a travel hotspot,there are plenty of chances to meet other like-minded travelers.Well known for being very cheap,especially in the north.A good choice if you want to get away on a budget.Thailand has a lot to offer,from the party-central Bangkok to beautiful beaches and tropical(热带的) jungle.
  Hong Kong,China
  Hong Kong is a great place to relax for solo travelers as it is full of “Zen Moments”,such as beautiful gardens and T’ai Chi classes.
  Why it’s a great choice:Hong Kong is regarded as one of the safest cities in the world.If you’re not well-traveled,or perhaps a bit tired of things liage barriers,Hong Kong is a great place to start,as it mixes both Eastern and Western at the same time.
  Bali,Indonesia
  Bali is a spiritual place with yoga,spas,healthy food and beaches.The combination of friendly people and splendid visual culture has made Bali number one tourist attraction.
  Why it’s so great:you won’t be the only solo traveler in Bali.Everyone is known for being extremely friendly and you’re sure to meet some amazing characters along the way.As a Hindu island,Bali is the perfect place for a relaxing and spiritual retreat(静修).The Sacred Monkey Forest in Ubud is fantastic—if you like monkeys,anyway.
  【语篇解读】 本文是一篇说明文,主要介绍了澳大利亚的墨尔本、泰国、中国的香港和印度尼西亚的巴厘岛这四个旅游胜地,以及它们值得一去的原因。
  1.What do the four places have in common according to the text?
  A.They’re cheap to travel around.
  B.They’re great for solo travelers.
  C.They offer good spas and yoga.
  D.There’re no language barriers.
  答案 B [细节理解题。通读全文可知,每个景点的介绍中都提及了solo traveler(s),因此选B。]
  2.Where  can you  enjoy both  convenient transport and beautiful beaches?
  A.Melbourne,Australia.
  B.Thailand.
  C.Hong Kong,China.
  D.Bali,Indonesia.
  答案 A [细节理解题。根据Melbourne,Australia部分第一段的“its beautiful beaches and busy city life”以及第二段中的“Melbourne is easy to get around because you can walk or bike practically anywhere”可知,在澳大利亚的墨尔本你可以享受到便利的交通和美丽的沙滩。]
  3.What has made Bali No.1 tourist attraction?
  A.Yoga,spas,healthy food and beaches.
  ……
  第3练 阅读理解+写作
  Ⅰ.阅读理解
  A
  Whatsonstage.com is the UK’s biggest and best online guide to the performing arts including theatre,opera,classical music,dance and so on.
  ◆The Lion King
  Musical:The stage adaptation of the Disney film taken from an original African story.A young lion grows up and learns that taking over the pride requires wisdom and maturity (成熟).
  Place:Lyceum Theatre,Wellington Street,London
  Telephone:0870 243 9000
  Date:Friday,18 Nov.2015
  Ticket price:£37.5
  ◆Oliver
  Musical:Dickens’ story of a boy in a London worse and his adventures on the way to discovering his family.The songs includeFood glorious food,You’ve got to pick a pocket or two,Who will buy this wonderful morning,I am reviewing the situation and Consider yourself at home.
  Place:Theatre Royal,Catherine Street,London
  Telephone:020 7494 5061
  Date:Thursday,17 Nov.2015
  Ticket price:£25 but now save 20%
  ◆Jersey Boys
  Musical:It tells the story of FrankieValli and the Four Seasons:the blue-collar kids from New Jersey formed a singing group and became famous.The musical features many of the group’s popular songs such as Big girls don’t cry,Oh,what a night and Can’t take my eyes off you.
  Place:Prince Edward Theatre,Old Compton Street,London
  Telephone:0870 850 9191
  Date:Saturday,19 Nov.2015
  Ticket price:£22.5
  ◆All’s Well That Ends Well
  Play:A romantic story.Helena,daughter of a poor physician,loves Bertram,son of a Countess (女伯爵).
  Place:Shakespeare’s Globe Theatre,Park Street,London
  Telephone:020 7401 9919
  Date:Sunday,20 Nov.2015
  Ticket price:£40.5
  【语篇解读】 Whatsonstage.com是英国最大、最好的艺术表演在线指南,给人们提供包括戏剧、歌剧、古典音乐、舞蹈等演出的最新资讯。文章节选了其中的一些信息。
  1.If Mary is available on Friday,which of the following should she call to buy a ticket?
  A.0870 850 9191  B.020 7494 5061
  C.0870 243 9000  D.020 7401 9919
  答案 C [细节理解题。根据文章中The Lion King下面的信息可知,这部音乐剧的上演时间是在星期五,订票电话为0870 243 9000,故若是玛丽在星期五有空,就可去看这部剧。故选C项。]
  2.If you want to buy a ticket at a discount,you should go to ________.
  A.Shakespeare’s Globe Theater
  B.Lyceum Theater
  C.Prince Edward Theater
  D.Theater Royal
  答案 D [细节理解题。根据文章中Oliver下面的信息可知,该音乐剧票价为25英镑并且现在可以节省20%的钱(即打八折),又根据其上演的地点Theater Royal,可知选D项。]
  3.What is the main purpose of the text?
  A.To show the importance of Whatsonstage.com.
  B.To give some information about the performing arts.
  C.To introduce some famous English theaters.
  D.To teach readers how to use the online guide.
  答案 B [推理判断题。文章主要介绍了几部戏剧上演的最新资讯,故选B项。]
  B
  In one of the old buildings near our school,one could see an old man sitting by a large window on the first floor.His name was James.During the three yea
  ……
  第5练 阅读理解+完形填空+语法填空
  Ⅰ.阅读理解
  The poaching,or illegal killing,of rhinos (犀牛) in South Africa is growing worse each year.The government recently reported that a record number of rhinos were poached in 2014,a year which had more rhino killings in South Africa than ever before.
  The World Wildlife Fund,or WWF,says about 20,000 rhinos live in South Africa.That is more than 80 percent of the rhinos in the world.Edna Molewa,South Africa’s Environment Minister,says,“During 2014,we are sad to say this,1,215 rhinos were killed.This is a rise in the number of poached rhinos from 1,004 in 2013 and indeed very worrying.”
  The animals are hunted for their horns(角).Many people in Asia believe the horn has curing power,which drives poachers,at all costs,mad for more horns.But there is no scientific evidence for this belief.The horn is made of keratin.That is the same thing as human hair,fingernails and toenails.
  Ms.Molewa said 386 suspected poachers were arrested last year,an  increase  from the  year before.But  rhino protection workers say poachers often go unpunished after arrest.South Africa’s legal system is ineffective.Ms.Molewa said more needs to be done and South Africa is taking strong measures to protect rhinos.The efforts include moving some of the animals to secret places in neighboring countries.“Now approximately 100 rhinos have been moved to neighboring states in the SADC region during 2014 and 200 more rhinos will be moved this year,” Molewa said.
  Jo Shaw,the rhino program manager at the WWF,said,“We’re talking about a loss of a hundred rhinos a month,or more than three a day.We really need to see effective action not just at a national level but internationally.”  She says officials should find the criminal groups responsible for the poaching and punish them.Government officials are to meet in Botswana in March at the Inter-governmental Conference on Illegal Wildlife Trade.
  【语篇解读】 本文讲述了犀牛被猎杀的现状、原因及相关的应对策略。
  1.What do we know about rhinos?
  A.Half of rhinos live in South Africa.
  B.Less than 1,000 rhinos were killed in 2013.
  C.The killing reached the highest point in 2014.
  D.There are only 20,000 rhinos left in the world.
  答案 C [推理判断题。根据第一段的第二句“The government recently reported that a record number of rhinos were poached in 2014,a year which had more rhino killings in South Africa than ever before”可推知,2014年被非法猎杀的犀牛的数量是有史以来最多的,即C项正确。]
  2.What is the main reason for people to hunt rhinos?
  A.To get more keratin.
  B.To protect the farmland.
  C.To use them for decoration.
  D.To make money from horns.
  答案 D [推理判断题。根据第三段的内容可推知,人们猎杀犀牛的主要原因是想用犀牛角来赚钱,即D项正确。]
  3.Jo Shaw thinks that ________.
  A.many criminal groups are well organized
  B.new laws are needed to punish the killers
  C.rhino protection needs international cooperation
  D.conferences about protecting rhinos are to be held every year
  答案 C [细节理解题。根据最后一段中的“We really need to see effective action not just at a national level but internationally”可知,Jo Shaw
  ……
  综合模拟预测卷(一)
  本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)。
  第Ⅰ卷
  第一部分 听力(共两节,满分30分)
  第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1.Where will the woman go first?
  A.To the beach.
  B.To the bank.
  C.To the bathroom.
  2.What does the woman mean?
  A.The man forgot to do his hair.
  B.The man forgot to put  on a tie.
  C.The man is wearing clothes that don’t match.
  3.How does the woman probably feel?
  A.Annoyed.  B.Hungry.  C.Excited.
  4.Why didn’t the man answer the phone?
  A.He lost it.
  B.He didn’t hear it.
  C.His phone ran out of power.
  5.Who did the woman want to call?
  A.James.  B.Drake.  C.Daniel.
  第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
  听第6段材料,回答第6、7题。
  6.What might the speakers be?
  A.Journalists.  B.Workers.  C.Tourists.
  7.What will the speakers do?
  A.Help clean the ships.
  B.Tares of the ships.
  C.Finish their homework.
  听第7段材料,回答第8、9题。
  8.What is the woman looking for?
  A.A parking lot.
  B.A library.
  C.A swimming pool.
  9.Where are the speakers?
  A.In a university.
  B.In the street.
  C.In a dining hall.
  听第8段材料,回答第10至12题。
  10.What is the probable relationship between the speakers?
  A.Interviewer and interviewee.
  B.Co-workers.
  C.Friends.
  11.What is the man’s major?
  A.Marketing.  B.Commerce.  C.Management.
  12.What are the speakers mainly talking about?
  A.Jobs.  B.Majors.  C.Habits.
  听第9段材料,回答第13至16题。
  13.When will the sales conference in London be held?
  A.From Tuesday to Wednesday.
  B.From Tuesday to Thursday.
  C.From Wednesday to Thursday.
  14.What will be discussed at the meeting on Friday morning?
  A.The trade in Scotland.
  B.The industry in Scotland.
  C.The site of the new plant in Scotland.
  15.Where is the man going to see the European Manager?
  A.In London.  B.In Paris.  C.In Rome.
  16.Why must the man be back on Friday?
  A.It’s his daughter’s birthday.
  B.It’s his wife’s birthday.
  C.It’s his birthday.
  听第10段材料,回答第17至20题。
  17.Which day does the speaker dislike?
  A.Monday.  B.Tuesday.  C.Wednesday.
  18.What does the speaker do on Wednesday evenings?
  A.She sees a film.
  B.She plays tennis.
  C.She does the homework.
  19.When does the speaker often get up very late?
  A.On Fridays.  B.On Saturdays.  C.On Sundays.
  20.Where does the speaker go on Saturday evenings?
  A.To a club.
  B.To her friend’s.
  C.To her grandmother’s.
  听力原文
  Text 1
  M:Hey,Joanne.What’s up?Are you heading to the beach,too?
  W:I’m trying to get there as fast as I can.I need to deposit some money at the bank and mail some letters at the post office.But first,I’ve really got to find a ladies’ room!
  Text 2
  W:Have you looked in the mirror today?
  M:Uh,not since I wop this morning...Why?Did I forget to do my hair or something?
  W:Well,let’s just say that green ties and pink shirts don’t really mix...
  Text 3
  M:I’m starving!What have you got to eat around here?
  W:Um,not much.I really wasn’t expecting anyone over,so...
  M:All you have in here is some salad and one of those health drinks that only girls drink...
  W:Look.I don’t show up at your door without calling and criticize your food,do I?
  Text 4
  W:Do you have any idea what time it is now?Have you ever heard your phone?
  M:I’m sorry.But my phone ran out of power.I got back here as fast as I could because I ’d be worried.
  Text 5
  W:Hi,James!It’s me,Diane.Oh,I’m so glad I caught you.I was just talking to Drake,and...
  M:I’m sorry.But I thin dialed the wrong number.My name is Daniel.
  Text 6
  W:We’re nearly there.Will we be allowed to visit all the ships,Wang?The space station and aircraft equipment,as well as the others?
  M:Yes,I expect so.We shall see most of them.
  W:Good!Visiting spaceships is always exciting.But remember,we’ve got work to do.We’ve got a story to write and photographs to take.
  M:Will we be allowed to take photographs?
  W:Yes,I think so.And there’ll be a chance to asestions.
  Text 7
  W:How do you come to the university each day?Train or bus or do you have a car?
  M:Oh,I always walk.I haven’t got a car and anyway I live quite close.
  W:Where exactly is the parking lot?I’m new to this university and I’m still trying to find my way around.
  M:Right.You go along Library Road,past the tennis courts on your left and the swimming pool on your right  and then you can see the parking lot on the left.You can’t miss it.
  W:Than very much.
  Text 8
  M:Why is it so hard to find a good job?
  W:You tell me!What is it that you want to do?
  M:I want a good job as a manager that pays well and is interesting.
  W:But,a manager of what?You don’t sound as though you have thought this through very well.
  M:Yes.I’ve written my resume and I’ve been to several of those job fairs.
  W:So,what sort of work are you interested in?What are you majoring in at university?
  M:I majored in Commerce and I want to get into marketing.
  W:OK.There’s a start.What sort of marketing do you want to get into?
  M:I don’t know.Anything that pays well!
  Text 9
  M:I think we’d better go over my schedule,Irene.I’m going to have a loor European operation,as you know,and as I’ll be visiting a number of countries,I’d li to make the bookings.
  W:Right,Mr.Buck.I’ll take down the details.
  M:Well,I’m  leaving on Tuesday,April 15th,for London.I’m going to attend a sales conference for our British representatives.That runs through Wednesday and Thursday,and then there’s a reception at Canada House on Thursday evening.
  W:Are you going to meet the Ambassador,then?
  M:I guess so.But the main thing is that on Friday morning,I have a meeting with the British Minister of Trade and Industry,We’re going to discuss the site of our new plant in Scotland.
  W:So when are you leaving for Paris?
  M:First flight on Saturday morning.Then I’ll have a relaxing weekend before I see Mr.Chambery,the European Manager,on Monday.
  W:How long are you going to stay in Paris,Mr.Buck?
  M:Only till Monday evening.
  W:And that’s the last item on the agenda.So when are you coming back?
  M:I must come back on Friday,the 25th.It’s my daughter Sharon’s birthday.
  Text 10
  W:Monday...oh,I don’t like Mondays,because I go back to school again after the weeesdays are not so bad.I usually play tennis with a friend of mine after school.On Wednesday evenings I don’t go out.I stay at home and do my homework.I lirsdays  because the next day is Friday.I always go out on Fridays—maybe to the cinema—or to a disco or something.I love the weekend.On Saturdays I stay in bed until lunchtime,and I sometimes go to the shops in the afternoon.In the evening we go to a club—there are good bands every Saturday.Then on Sundays I go to my friend’s house or she comes to mine.I usually visit my grandmother for an hour in the afternoon.Then the weekend’s finished and it’s Monday...I feel bad again!
  答案 1.C 2.C 3.A 4.C 5.A 6.A 7.B 8.A
  9.A 10.C 11.B 12.A 13.C 14.C 15.B 16.A
  17.A 18.C 19.B 20.A
  第二部分 阅读理解(共两节,满分35分)
  第一节 (共10小题;每小题2.5分,满分25分)
  阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
  A
  Researchers recently found that hackers took control of 300,000 home routers (路由器).Once your home router has been  controlled,hackers  could  redirect  your  network  to malicious(恶意的) websites controlled by hi-tech thieves who could then steal your online bank details and other sensitive data.However,there are some simple steps you can take to protect your router.
  Say no to 12345 passwords
  First,never leave your router open without a password and mare you change both your Wi-Fi and router login passwords from the default(默认) ones they come with.If the password is discovered,this could give someone access to the router setup,which could allow them to change your router settings,including viewing any security keys.
  Don’t broadcast it
  Mare you don’t show up in other people’s wireless network scans.r network name so you can easily enter it into any devices you want to access that network.Other people do not need to r network name.To prevent outsiders from seeing your network name and attempting to join your wireless networrn off broadcasting in your router settings.
  Invite only please
  One way you can ensure no one else joins your networt your permission is to enable your router to only allow certain devices to connect,and ban all others.To do that you can filter by Media Access Control (MAC) address.
  Turn it off
  This is a simple piece of advice that can go a very long way in keeping your router safe.Simply turn off your router when you’re not using your networ’re at work all day and no one’s home,why keep it running?
  Build a firewall
  The firewall built into your router prevents hackers on the Internet from getting access to your PC,so it’s always worth enabling it to help add an extra layer of security.However,it does nothing to stop people within range of your Wi-Fi signal from getting onto your network—and as said,a router in the wrong place means your Wi-Fi signal could reach pretty far.
  For further protection,you should run software firewalls on the individual PCs on your network.
  【语篇解读】 无线路由器容易让黑客入侵,造成巨大的损失,因此应引起注意。本文就如何保护家中的路由器向读者提出了一些建议。
  21.If you use the default password,________.
  A.your home router will be linked to some bad websites
  B.you will find it’s very convenient to surf the Internet
  C.your home router will be changed for new settings
  D.you will fail to use your own login password
  答案 C 细节理解题。依据文章第二段中的“...which could allow them to change your router settings”可知,如果不修改路由器的默认登录密码,路由器的设置很容易被篡改。故选C项。]

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}