Unit 1 Art
It is certainly newsworthy that Julia is the first new Muppet (提线木偶)in a decade in Sesame Street, a TV program for children，but that is not the only thing that makes her special.The cheery , green-eyed 4-year-old, who has autism(自闭症)，is also here to expose young kids to those with autism and teach them about acceptance.
The creators decided to bring the Muppet on air so that she would be able to reach millions more kids and families.However，as autism looks different in everyone，it can be hard to introduce such a character properly.Sesame Workshop consulted over 250 educators，psychologists，and autism organizations.
In Julia's first episode，viewers observe common problems with kids who suffer autism and similar disorders.For example，when the other Muppets want to play hide-and-seelia starts jumping up and down with excitement.Instead of laughing at her or correcting her，the group of Muppets start jumping with her and it becomes a new game.And when Julia first meets Big Bird，another Muppet，she ignores him.At first，Big Bird is hurt，but he learns that it doesn't mean she dislikes him—she just communicates with strangers in a different way.
Julia was an instant hit.Families quickly connect with the little red-haired girl.Sherrie Westin，an executive vice president at Sesame Workshop，says her favorite feedback came from a mother，who used Julia to explain to her autistic daughter what the condition meant, inspiring the daughter to say，“So I'm amazing too，right？”
Autism affects 1 in 68 children in the United States and scores more worldwide.Hopefully，by watching Julia，kids will see that everyone should be treated equally and appreciated.
1．What does the underlined word “them” in Paragraph 1 refer to?
A．Sesame Street's Muppets.
C．Children with autism.
D．The creators of Julia.
2．Why did Sesame Workshop consult many experts?
A．To make the new Muppet entertaining.
B．To get their advice on the cure for autism.
C．To matism better known through Julia.
D．To make more money through the TV program.
3．How do the other Muppets react to Julia's behavior in the game?
A．They follow her. B．They ignore her.
C．They correct her. D．They laugh at her.
4．Why did the author mention the mother and her autistic daughter?
A．To make Sesame Street popular.
B．To help people with autism.
C．To show the influence of Julia.
D．To draw public attention to them.
【难句分析】Sherrie Westin，an executive vice president at Sesame Workshop，says her favorite feedback came from a mother，who used Julia to explain to her autistic daughter what the condition meant，inspiring the daughter to say，“So I'm amazing too，right？”
1．B 考查代词指代。分析画线词所在句的结构可以看出，这里and连接了两个并列结构“expose young kids to those with autism”和“teach them about acceptance”；根据语境可知，画线词“them”指的就是前面的“young kids”，故选B项。
2．C 考查推理判断。根据文章第一段中的“The cheery, green-eyed 4-year-old，who has autism(自闭症)，is also here to expose young kids to those with autism and teach them about acceptance”和第二段中的“as autism looks different in everyone，it can be hard to introduce such a character properly”可知，提线木偶Julia的创作机构Sesame Workshop创作这个形象是想让孩子们接触患有自闭症的孩子并接受他们，但由于自闭症在每个人身上的表现看起来都不同，很难对一个这样的形象进行适当的介绍，为了更好地使人们通过Julia了解自闭症，Sesame Workshop咨询了很多专家，故选C项。A项的意思是为了使这个新的提线木偶显得有趣，文中没有提及；B项讲的是就治疗自闭症寻求建议，不符合文意；D项讲的是通过电视节目赚更多的钱，文中没有提到。
3．A 考查细节理解。根据文章第三段中的“Instead of laughing at her or correcting her，the group of Muppets start jumping with her and it becomes a new game”可知，别的木偶没有嘲笑和纠正她，而是开始和她一起跳，故选A项。
4．C 考查推理判断。作者提及那位母亲和她患有自闭症的女儿的例子是为了支持本段的主题句“Julia was an instant hit”，说明Julia一炮而红，影响很大，故选C项。
Has anyone ever thrown a party for you? Those parties __1__ birthday parties Poems
Plastic sludge(污泥)and garbage is a disaster for the world's oceans.A film crew traveled the globe to document the rubbish.And Julie Andersen of the Plastic Oceans Foundation says what we see is just the tip of the problem.“Half of the waste actually sinks to the bottom，and that that remains on the surface actually breaks down.”
The filmmand rubbish in ocean gyres，the circulating currents that trap large concentrations of pollution in the Atlantic，Indian，and Pacific Oceans，home of what some have called a plastic island.“What we found in the center of the Pacific was not a floating island of plastic.What we found was a plastic smog that spread throughout all the water.And in some parts of the oceans，scientists have found more plastic than plant.”
The pieces of the plastic garbage infect the food chain，sometimes visibly，and more so at the microscopic level，where the plastic particles interact with other pollutants.“There are heavy metals，medicines，industrial waste in the sea，while it acts like magnets(磁铁)．These poisonous substances absorb on the plastic，and then when seafood absorbs the plastics，those poisonous substances enter the fatty tissues.”To be consumed by other sea life and by people at last.
China，Indonesia，the Philippines，Thailand and Vietnam are the worst plastic polluters.The United States，although a leader in recycling，is one of the world's 20 since it produces and consumes so much plastic.There are efforts around the world to address the problem，including at this newly opened recycling center in Lebanon(黎巴嫩)．But Andersen says there is more that people can do.“Cut back on single-use plastics，straws，plastic cups，plastic water bottles，plastic bags and find alternatives lisable materials.”She says healthy oceans are essential to our survival.
1．What can we learn from the passage?
A．There's an island full of plastic rubbish in the Pacific.
B．The bad effect of plastic pollution can't be seen by eyes.
C．The United States is the least plastic polluters.
D．The plastic pollution to oceans is more serious than what we can see.
2．What does the underlined word “it” refer to in Paragraph 3?
A．Pollutants like heavy metals and medicines.
B．The plastic particles.
3．What can be inferred from the last paragraph?
A．All Asian countries have the most serious problem of plastic pollution.
B．The plastic problem hasn't attracted the world's attention.
C．Andersen is not satisfied with what has been done to solve the plastic problem.
D．People should stop using plastic products immediately.
4．Which may be the title of the passage?
A．Plastic pollution in the World
B．Plastic pollution—Oceans' Disaster
C．Ways to solve the problem of plastic pollution to oceans
D．Plastic pollution and our health
长难句分析：The pieces of the plastic garbage infect the food chain，sometimes visibly，and more so at the microscopic level，where the plastic particles interact with other pollutants.(第三段第一句)
词汇积累：disaster n．灾难 document v．记载 poisonous adj.有毒的 substance n．物质 tissue n．组织
1．D 考查推理判断。 ...what we see is just the tip of the problem.“Half of the waste actually sinks to the bottom，and that that remains on the surface actually breaks down.”(第一段最后两句)
解题思路：根据关键句可推断出，海洋中的塑料垃圾远比我们看到的要严重得多。根据第二段第二句“What we found in the center of the Pacific was not a floating island of plastic.”可知，A项与原文不符；根据关键句可知，B项与原文不符；根据最后一段第二句中的“one of the world's 20 since it produces and consumes so much plastic”可知，C项与原文不符。故选D。
2．B 考查指代判断。These poisonous substances absorb on the plastic, and then when seafood absorbs the plastics，those poisonous substances enter the fatty Unit 3 A healthy life
I cherish being around people who are totally comfortable with who they are.There always seems to be an aura (光环) of love and acceptance that follows these people around.I think it's because they've figured out one of the biggest secrets of life：the chance of being loved and accepted grows so much when we can truly say we couldn't be more comfortable with ourselves.
People like being around those who are comfortable with themselves because they're less threatening.We all feel the need to protect ourselves from threats aimed at our insecurities.Insecurities are like open wounds and it hurts when people poke(捅；戳)at them.It can be exhausting to hang around with folks who constantly pos just to gain some kind of external recognition through making everyone else feel smaller.
My favorite thing about people who are comfortable with themselves is that they need no external recognition.They have discovered their worth is，by nature，something that cannot be taken away or added to based on what other people think.Ironically enough，this ends up providing comfortable people with more external validation than those who feel they need it most.Because comfortable people's worth comes from within，they see no point in tearing others down.To them，the only sensible way to speat another is to be positive.
I guess when you realize your worth comes from within，you might as well build others up rather than tear them down，since their size is of no threat to your sense of self-worth.Plus，it's a lot more fun to speak love to others and watch their eyes glow than it is to hurt someone's feelings for a cheap laugh，anyway.When we become comfortable with ourselves through fully accepting who we are，we can silence the noise our insecurities mablic situations and enjoy the wonderful reality that unfolds before us.
The result is a world with fewer insecurities.To me，that sounds like a better world.
1．Which of the following sayings best expresses the main idea of the passage?
A．Actions speader than words.
B．No pains，no gains.
C．Luck favors those who are comfortable with who they are.
D．Don't claim to know what you don't know.
2．What does the underlined word“them” in Paragraph 2 probably mean?
C．People who are comfortable with themselves.
3．Why does the author love being around people who are comfortable with themselves?
a．Because there will be an aura of love and acceptance that follows these people around.
b．Because they are less threatening.
c．Because they always have a positive attitude toward others.
d．Because the author needs their validation.
4．What's the author's purpose of writing this passage?
A．To give a vivid description of people who are comfortable with themselves.
B．To ask people to make friends with people who are comfortable with themselves.
C．To offer some practical advice on how to be a person who is comfortable with himself/ herself.
D．To appeal to people to be comfortable with themselves so that we can live in a better world.
长难句分析：I think it's because they've figured out one of the biggest secrets to life：the chance of being loved and accepted grows so much when we can truly say we couldn't be more comfortable with ourselves.
分析：本句为主从复合句。句中because引导表语从句；冒号后的句子是对前面的one of the biggest secrets to life进行解释说明；couldn't be more comfortable with ourselves是“否定词＋比较级”用法，表示最高级含义；chance意为“概率；可能性”；when引导时间状语从句；we couldn't be more comfortable with ourselves为省略引导词that的宾语从句，作say的宾语。
1．C 考查主旨大意。根据文章前三段的首句以及第四段的最后一句When we become comfortable with ourselves through fully accepting who we are，we can silence the noise our insecurities mablic situations and enjoy the wonderful reality that unfolds before us.可知，文章主要谈论了悦纳自我者更容易有好运。故选C项。
2．B 考查词义猜测。第二段画线词所在句Insecurities are like open wounds and it hurts when people poke at them.意为“不安全感就像是裸露的伤口，只要人们去触碰就会疼”，由此可知， them指代句子前半部分提到的open wounds。故选B项。
3．B 考查细节理解。根据文章第一段第二句There always seems to be an aura of