安徽省马鞍山市2018年高中毕业班第一次教学质量监测英语试题(解析版)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中试卷 / 高考模拟试卷
  • 文件类型: doc
  • 资源大小: 211 KB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/7/10 12:26:11
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: lyphm002 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:

约31670字,有答案解析。

  马鞍山市2018年高中毕业班第一次教学质量监测英语试题
  第I卷
  第一部分听力(共两节,满分30分)
  第一节(共5小题:每小题1.5分,满分75分)
  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1. When will the two speakers meet?
  A. At 5:50            B. At 6:10            C.At 6:30
  2. What is the woman doing?
  A. Waiting for a bus        B. Driving a car.        C. Riding a bike
  3. How much does a ticket cost online?
  A. 5 dollars.               B. 10 dollars          C. 20 dollars
  4. What color is the girl's schoolbag?
  A Red                   B Blue                C. Brown
  5. Where does the conversation most probably take place?
  A. In a food shop          B. At the mans house     C, In a restaurant
  第二节(共15小题;每小题1.5分,满分225分)
  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间,每段对话或独白读两遍
  听下面一段对话,回答第6,7题
  6. How did the woman find her holiday?
  A. Nice                   B. Just so-so          C, Boring.
  7. Where did Kate go?
  A. To Swiss                B. To Italy.           C. To China.
  听第7段材料,回答第8、9题
  8. Why did Susan go to the grocery?
  A. To pick up the cake       B. To invite her friends.   C. To buy some drinks
  9. What will the children do in the afternoon?
  A Help set the table.        B. Have a party          C. Prepare for the dinner.
  听第8段材料,回答第10至12题。
  10. What is Emma's new job?
  A. A boss                B A lawyer.              C. A spokeswoman
  11. Where did Emma get to know about the job offer?
  A From a newspaper,   B. At a party in her home.    C In the United Union
  12. Who does the United Union usually employ to get their message across?
  A Famous people      B. Good footballers.        C. Popular hosts
  听第9段材料,回答第13至16题
  13. what's the probable relationship between the two speakers?
  A. Teacher and student.            B Guide and visitor.   C Host and guest
  阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。
  A
  Some scientists win the Nobel Prize for their work. Other scientists win the "Ig Nobel" Prize, which honors real science that is so strange. We want to make people laugh and then think, "says Ig Nobel founder Mare Abrahams. He and his colleagues pick 10 of the worlds strangest scientific studies on subjects like Physics, Biology, Medicine, and so on. to honor each year. Here are two of the strangest Ig Nobel winners since the prize was founded 26 years ago:
  No-blink photos, almost guaranteed.
  Why is someone always blinking(4)in your photo? Science says: because you don’t tagh pictures
  Winner, 2006 Mathematics Ig Nobel:
  An Australian photographer wondered how many group shots she should take to be pretty sure no one was blinking. She found out you need to divide the number of people by 2 to figure it out. Twelve people? Take at least six photos, But with groups over 50, someone will always be caught blinking no matter how many photos you take.
  The five-second rule is true -sometimes.
  Have you ever dropped food on the floor, said, "five-second rule!" then picp and eaten it? The idea is that bacteria won't stic picp quickly.
  Winner 2005 Public Health Ig Nobel
  Jillian Clark was still in high school when she did her winning research on the five-second rule, She dropped foods on the floor and then studied the bacteria they picp in five seconds. Her discovery? If the floor is clean, the food is safe to eat. But how clean is your floor? You need a powerful electron microscope to know for sure..
  1. Why was the "Ig Nobel" Prize founded?
  A. To promote laughter and thought.    B. To honor strange scientists.
  C. To help people win the Nobel Prize    D. To make people fight for honors.
  2. How many shots should you take to ensure a no-blink photo for a group of 32 people?
  A. 2    B. 6.
  C. 12    D. 16
  3. Which subject was Jillian Clark's research about?
  A. Mathematics    B. Public Health
  C. Biology.    D. Physics
  【答案】1. A    2. D    3. B
  【解析】本文主要叙述了 “搞笑诺贝尔奖”的来历,并介绍了两位最奇怪的搞笑诺贝尔获奖者。
  1. A
  推理判断题。根据第一段的第二句“Other scientists win the "Ig Nobel" Prize, which honors real science that is so strange. We want to make people laugh and then think”可知,这个搞笑的诺贝尔奖的目的就是让你笑和思考。分析选项可知A项符合题意。
  2. D
  推理判断题。根据第5段中的“She found out you need to divide the number of people by 2 to figure it out. Twelve people? Take at least six photos,”可知,必须把拍照的一组人数除以2就可以得出拍照的次数。因此,组32人的至少要拍16次。分析选项可知D项正确 。
  3. B
  推理判断题。根据第二个奖“Winner 2005 Public Health Ig Nobel”奖的获得者是Jillian Clar 可知,她的研究是关于公众健康的(Public Health)故选B项。
  B
  This is a big week for Maya Van Wagenen. Her very first boolar, her 8th grade diary, hit shelves across the count Shelves in New York to appear on The Today Show, and does a million interviews that accompany the booblication while she says she is worried about keeping up with the lessons she is missing back at her high school in Georgia
  As a middle schooler in a Texas town, Maya once considered herself as an outsider. " I always struggled with making friends and finding confidence, " she says, "I felt bullied (欺负)and alone and it was really hard for me. "She said it was Betty Cornell’s teen-age Popularity Guide, a 1950s how-to booght by her dad that greatly inspired her. She decided to follow the advice -devoting each month of her 8th grade year to different chapters like" neat-looking and" Be a Hostess" and see if she could, in fact. become popular. Every day, she'd take notes on how people responded to her secret efforts (nobody knew she was conducting this social experiment)and then

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}