《The Conquest of the Universe 》ppt2(课件+试题+教学案,打包14套)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 外研版 / 高中课件 / 选修八课件
  • 文件类型: doc, ppt
  • 资源大小: 13.64 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/2/11 10:43:50
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:
查看预览图

2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverse(课件试题教学案)(打包14套)外研版选修8
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅠIntroduction&Reading_Pre_reading教学案外研版选修820180123120.doc
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅠIntroduction&Reading_Pre_reading课件外研版选修8201801231105.ppt
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅡIntroduction&Reading_LanguagePoints教学案外研版选修820180123121.doc
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅡIntroduction&Reading_LanguagePoints课件外研版选修8201801231106.ppt
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅢGrammar_复习名词性从句教学案外研版选修820180123122.doc
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅢGrammar_复习名词性从句课件外研版选修8201801231107.ppt
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅣOtherPartsoftheModule教学案外研版选修820180123123.doc
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅣOtherPartsoftheModule课件外研版选修8201801231108.ppt
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅤWriting_新闻报道教学案外研版选修820180123124.doc
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅤWriting_新闻报道课件外研版选修8201801231109.ppt
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverse单元加餐练一_二完形阅读组合练外研版选修820180123218.doc
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverse课时跟踪练二Introduction&Reading_LanguagePoints外研版选修820180123219.doc
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverse课时跟踪练三OtherPartsoftheModule外研版选修820180123220.doc
2017_2018学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverse课时跟踪练一Introduction&Reading_Prereading外研版选修820180123221.doc

  Module 5 The Conquest of the Universe Section Ⅰ Introduction & Reading-Pre-reading
  It is interesting how NASA chose their astronauts for landing on the moon. They chose men between the age of twenty and thirty­five. There were about fifty of them. Many were experienced (有经验的,熟练的) air pilots. Others were scientists with two or three degrees. NASA telephoned each man they were going to choose and told him the dangers he might get in. They then asked him if he was willing to betrained as an astronaut.“How could any man refuse such an exciting job?”
  The health and physical conditions of pilots were, of course, very necessary. Only thosein very good health and physical condition were chosen.
  While being trained to be astronauts, they went through many courses. They studied the star and the moon, and they also studied geology, the science of rocks. They were all trained to fly in helicopters. These helicopters landed directly down to give them some experience of the way the spaceship would really land on the moon. They were also taught the unknown facts about the conditionsin space. They visited the scientists and engineers who designed the spaceships and rockets. They visited the factories where the spaceships and rockets were built. They learnt how every part of a spaceship and its instruments work. They also learnt every detail of the ground­control system.
  In a word, to be chosen as an astronaut, one must be in good health, well­informed in science and good at piloting.
  Section_Ⅰ Introduction & Reading — Pre­reading
  [原文呈现]
  Space: the Final Frontier
  Part 1
  Ever since Neil Armstrong first set foot on① the Moon back on 21st July, 1969②, people have become accustomed③ to the idea of space travel. Millions of④ people watched that first moon landing on television, their hearts in their mouths, aware⑤ of how difficult and dangerous an adventure it was, and what risks⑥ had to be taken. With Armstrong's now famous words:“That's one small step for man, one giant⑦ leap for mankind”, a dream was achieved. All three astronauts made it safely back to Earth, using a spaceship computer that was much less powerful than the ones used by the average school students today⑧.
  There were several more journeys into space over the next few years b
  ……
  Module 5 The Conquest of the Universe Section Ⅱ Introduction & Reading-Language Points
  一、这样记单词
  记得准•写得对 记得快•记得多
  Ⅰ.基础词汇
  1.leapn.        飞跃;跳跃
  2.tunev.   收看(电视);收听(广播)
  3.witnessv.   目击;亲眼看见;亲身经历
  4.burstv.   爆炸
  Ⅱ.拓展词汇
  1.accustomedadj.习惯的→accustom v.使习惯于
  2.historicadj.历史性的;有重大历史意义的→historical adj.有关历史的→history n.历史
  3.assumev.假定;假设→assumption n.假想
  4.patiencen.耐心→patient adj.耐心的
  5.advancedadj.高级的;先进的→advance v.前进 1.leap n.飞跃;跳跃
  [过去式、过去分词] leaped/leapt, leaped/leapt
  2.tune v.收看(电视);收听(广播)
  [词块] tune in 收听
  3.witness v.目击;亲眼看见;亲身经历
  [联想] 表示看见的词:see, watch, notice, observe, gaze
  4.burst v.爆炸
  [过去式、过去分词] burst, burst
  5.patience n.耐心
  [串记] It is known to all that fishing needs patience, so if you want to have some fishes to eat, you should be patient.
  6.assume v.假定;假设
  [串记] It is assumed that hard work leads to great success, so we assume him to be successful. But assuming that he isn't that lucky, what shall we do to comfort him?
  二、这样记短语
  记牢固定短语 多积常用词块
  1.set foot on        踏上
  2.slow down  减速
  3.be/become accustomed to  习惯于
  4.be aware of  意识到
  5.make it  做成,成功
  6.in shock  处在震惊中
  7.in spite of  不管,尽管
  8.at the very beginning of ...  在……一开始的时候 1.ever since                从那时起
  2.space travel  太空旅行
  3.more than once  不止一次
  4.in space  在太空
  5.a sense of excitement  激动感
  6.at the bottom of the ocean  在海洋底部
  7.advanced technology  先进的科技
  ……
  课时跟踪练(一)  Introduction & Reading — Pre reading
  Ⅰ.阅读理解
  A
  A home science experiment recently took_the_world_by_storm. Two teens from Toronto, in Canada, sent a Lego man rising above the Earth and captured their tiny astronaut's trip on film.
  Mathew Ho and Asad Muhammad, both 17, used a weather balloon to launch their plastic lego model 16 miles above the Earth. This is inside a part of Earth's atmosphere.
  The two teens were inspired by a similar project performed by students at the Massachusetts Institute of Technology (MIT). The MIT students had launched a weather balloon with a camera into near space and taken many unusual images of the Earth. Mathew and Asad then spent four months figuring out how to launch their own spacecraft into the space.
  Traveling to space is expensive for NASA, but Mathew and Asad worked hard to keep their costs down. They bought much of their equipment used and even sewed the Lego man's parachute (降落伞) by hand. In total, the project cost only $400.
  “We had a lot of anxiety on launch day because there were high winds when we were going up,” Mathew told reporters. They had to pump extra helium (氦) into the balloon so that it would rise quickly and avoid being blown too far off course by the strong winds.
  The toy astronaut's journey lasted 97 minutes before the balloon broke and he fell back to Earth. Mathew and Asad then spent two weekends looking for their spacecraft. It had landed 76 miles away from the launch site.
  The student scientists are currently finishing up their final year of high school and applying for colleges. They are also looking into more do­it­yourself space projects.
  “I guess the sky is not really the limit anymore,” Mathew told reporters. “We never knew we'd get this far. It's been a lesson for us that hard work pays off.”
  语篇解读:本文主要介绍了两个青少年利用气象气球把他们的玩具乐高人送到太空的过程和结果。
  1.By saying “took the world by storm” in the first paragraph, the writer meant the experiment ________.
  A.destroyed the world
  B.flooded the world
  C.fascinated the world
  D.managed the world
  解析:选C 词义猜测题。根据第一段的第二句话可知两个青少年把一个玩具乐高人送入了太空,并把过程拍了下来,因此作者想要表达的是这个试验吸引了世人的目光。
  2.Which of the following about the students at the Massachusetts Institute of Technology (MIT) is right?
  A.They were examples for Mathew Ho and Asad Muhammad.
  B.They helped Mathew Ho and Asad Muhammad to achieve dream.
  C.They launched weather balloon together with Mathew Ho and Asad Muhammad.
  D.They studied with Mathew Ho and Asad Muhammad in the same school.
  解析:选A 细节理解题。根据文章第三段的第一句话可知选A。
  3.How did Mathew and Asad keep their costs down?
  A.By sewing the weather balloon themselves.
  B.By borrowing spacecraft from the MIT students.
  C.By making their spacecraft by hand.
  D.By using second­hand equipment.
  解析:选D 细节理解题。结合文章第四段的第二句话可知他们使用二手的设备来节省费用。
  4.What problems did Mathew and Asad have on launch day?
  A.They ran out of helium.
  B.The wind was too strong.
  C.The balloon suddenly broke.
  D.Their spacecraft was blown away.
  解析:选B 细节理解题。根据文章第五段中的“We had a lot of anxiety on launch day because there were high winds when we were going up”可知,在他们进行发射的那天遇到的问题是风比较大。
  B
  Hi there, 2060!
  Children are the future. In 2060, today's children will be parents, grandparents and possibly even great­grand parents.
  Those still alive in Valdosta, Georgia in 2060 will be able to

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}