《Great People and Great Inventions of Ancient China》ppt15(6份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 外研版 / 高中课件 / 必修三课件
  • 文件类型: doc, ppt
  • 资源大小: 4.18 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/1/7 16:30:06
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:
查看预览图

2017_2018学年高中英语Module5GreatPeopleandGreatInventionsofAncientChina(课件试题)(打包6套)研版必修3
2017_2018学年高中英语Module5GreatPeopleandGreatInventionsofAncientChinaSectionⅠIntroduction&Reading课件外研版必修3201712301134.ppt
2017_2018学年高中英语Module5GreatPeopleandGreatInventionsofAncientChinaSectionⅠIntroduction&Reading课时作业外研版必修320171230113.doc
2017_2018学年高中英语Module5GreatPeopleandGreatInventionsofAncientChinaSectionⅡGrammar课件外研版必修3201712301135.ppt
2017_2018学年高中英语Module5GreatPeopleandGreatInventionsofAncientChinaSectionⅡGrammar课时作业外研版必修320171230114.doc
2017_2018学年高中英语Module5GreatPeopleandGreatInventionsofAncientChinaSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课件外研版必修3201712301136.ppt
2017_2018学年高中英语Module5GreatPeopleandGreatInventionsofAncientChinaSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课时作业外研版必修320171230115.doc
  Module 5 Great People and Great Inventions of Ancient China Section Ⅰ Introduction & Reading
  Ⅰ.根据汉语提示写出单词
  1.Everyone should enjoy  ____________ (平等) in employment, whatever family bacnds they are from.
  答案:equality
  2.In some ways, a healthy mind is even more ________________________________________________________
  (重要的) than a healthy body.
  答案:important
  3.The organization ____________ (建立) by the famous actress has helped countless children who lost their parents.
  答案:founded
  4.Many old people still have the ____________(信念) that boys are better than girls.
  答案:belief
  5.It is debatable whether an official can use his ________________________________________________________
  (职位) for his personal interest.
  答案:position
  6.Ways must be found to avoid the effect of _________________________________________________________
  (压力), bad diets and overworr health.
  答案:stress
  7.She  ________________ (辞职) from the directorship and left the firm.
  答案:resigned
  8.He ______________ (命令) us to leave at once, but nobody followed it.
  答案:ordered
  9.I can't than enough for your ____________ (善良).
  答案:kindness
  10.The general  ____________ (原则) is that education should be available to all children up to the age of 16.
  答案:principle
  Ⅱ.阅读理解
  A
  Kong Zi, also called Confucius (551—479 B. C.), and Socrates (469—399 B. C.) lived only a hundred years apart. During their lifetimes there was no contact between China and Greece, but it is interesting to look at how the world that each of these great philosophers came from shaped their ideas, and how these ideas in turn, shaped their societies.
  Neither philosopher lived in times of peace, though there were more wars in Greece than in China. The Chinese states were very large and feudal, while the Greek city-states were small and urban. The urban environment in which Socrates lived allowed him to be more radical (激进的) than Confucius.  Unlicius, Socrates was not asked by rulers how to govern effectively. Thus, Socrates was able to be more idealistic, focusing on issues like freedom, and knowledge for its own sake. Confucius, on the other hand, advised those in government service, and many of his students went on to government service.
  Confucius suggested the Golden Rule as a principle for the conduct of life. “Do not do to others what you would not want others to do to you.” He assumed that all men were equal at birth, though some had more potential (潜能) than others, and that it was knowledge that set men apart. Socrates focused on the individual, and thought that the greatest purpose of man was to seek wisdom. He believed that some had more potential to develop their reason than others did. Licius, he believed that the superior class should rule the inferior (下层的) classes.
  For Socrates, the family was of no importance, and the community of little Module 5 Great People and Great Inventions of Ancient China Section Ⅱ Grammar
  Ⅰ.用适当的关系代词或关系副词填空
  1.Ancient China was a place ________ states were often at war with each other.
  答案:where
  2.October 1,1949 was the day ________ the People's Republic of China was founded.
  答案:when
  3.I don't know the reason ________ she loonhappy today.
  答案:why
  4.The man ________ is shaking hands with my father is a policeman.
  答案:who
  5.This is the scientist ________ name is known all over the country.
  答案:whose
  6.Guilin is a city ________ has a history of 2 000 years.
  答案:which/that
  7.That is all ________ I want to say.
  答案:that
  8.We jumped with joy at the news, ________ was natural.
  答案:as
  9.I hope to get such a dictionary ________ he is using.
  答案:as
  10.He gave his mother a colour TV set for her birthday, ________ pleased her a lot.
  答案:which
  11.This is the teacher from ________ we've learnt a lot.
  答案:whom
  Ⅱ.单句改错
  1.The book that I borrowed it from the library is well written.
  ____________________________________________________
  答案:去掉it
  2.The house stood at the place which the roads meet.
  _____________________________________________________
  答案:which→where
  3.Did you see the young man whom was chosen as the League secretary?
  ______________________________________________________
  答案:whom→who
  4.We shall visit the university where my father teaches there.
  ____________________________________________________
  答案:去掉there
  5.The man for who I had done everything deserted me.
  ______________________________________________________
  答案:who→whom
  6.I have known the reason which she is so worried.
  ______________________________________________________
  答案:which→why或在which前加for
  7.This is the girl who practise playing the piano every day.
  _____________________________________________________
  答案:practise→practises
  8.This is the 100th letter which she has received from that boy.
  _____________________________________________________
  答案:which→that
  9.The first thing which was done today was cleaning my house.
  ______________________________________________________
  答案:which→that
  odule 5 Great People and Great Inventions of Ancient China Section Ⅲ Integrating Skills & Cultural Corner
  Ⅰ.单词拼写
  1.The boy's  ________ (诚实) is what makes him different from the other children.
  答案:honesty
  2.They have made great  ________ (贡献) to the success of the important meeting.
  答案:contributions
  3.Many people are worried about the ________ (公正) of the case, in which the girl was sentenced to 4 years in prison.
  答案:justice
  4.The people living in the country hope that they can have a better political ________(自由).
  答案:freedom
  5.We found the working ________ (条件) here much improved.
  答案:conditions
  6.The issue has caused heated political ________(争论).
  答案:argument
  7.Edison became an ________ (发明家) when he was twenty-two years old.
  答案:inventor
  8.The two books are not in the same ________ (目录).
  答案:category
  Ⅱ.单句语法填空
  1.I'm sure Barbara is equal ________ the task.
  答案:to
  2.At present, some countries are still ________ war with others.
  答案:at
  3.Our teacher has repeatedly ________ (stress) the importance of handwriting.
  答案:stressed
  4.You should put the books on the bookself ________ order.
  答案:in
  5.The famous  basketball  player Lin Shuhao was brought ________ in the U. S.
  答案:up
  6.At sixteen, I resigned myself ________ the fact that I'd never be a dancer.
  答案:to
  7.He was seated there ________ (read) a novel.
  答案:reading
  8.The reason ________ I didn't attend the party was that I was too busy.
  答案:why
  9.We accept the item ________ principle.
  答案:in
  10.Nearly everyone is shy ________ some ways.
  答案:in
  Ⅲ.阅读理解
  A
  Every evening Sylvie left her grandmother's house at 5:30 to bring their cow home. The old animal spent her days out in the open country eating sweet grass. When the cow heard Sylvie's voice calling her,  she would hide among the bushes, unwilling to go home.
  This evening it had taken Sylvie longer than usual to find her cow. The child hurried the cow through the dark forest, following a narrow path that led to her grandmother's home.
  “Hello, little girl,” a young man called out cheerfully. “I've been hunting for birds, but I've lost my way.” The young man explained he was a scientist, who searched for birds. “Do you put them in a cage?” Sylvie asked. “No,” he answered, “I shoot them and deal with them with special chemicals to preserve them.”
  “I saw a white heron (苍鹭) not far from here two days ago. It's a very rare bird. Have you seen it, too?” he asked Sylvie. Sylvie's heart began

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}