《Developing and Developed Countries》ppt33(6份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 外研版 / 高中课件 / 必修三课件
  • 文件类型: doc, ppt
  • 资源大小: 3.04 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/1/6 19:44:52
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:
查看预览图

2017_2018学年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountries(课件试题)(打包6套)外研版必修3
2017_2018学年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountriesSectionⅠIntroduction&Reading课件外研版必修3201712301125.ppt
2017_2018学年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountriesSectionⅠIntroduction&Reading课时作业外研版必修32017123014.doc
2017_2018学年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountriesSectionⅡGrammar课件外研版必修3201712301126.ppt
2017_2018学年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountriesSectionⅡGrammar课时作业外研版必修32017123015.doc
2017_2018学年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountriesSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课件外研版必修3201712301127.ppt
2017_2018学年高中英语Module2DevelopingandDevelopedCountriesSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课时作业外研版必修32017123016.doc
  Module 2 Developing and Developed Countries Section Ⅰ Introduction & Reading
  Ⅰ.单词拼写
  1.He needs a high i________ to support such a big family.
  答案:income
  2.My mother m________ me to see what size of dress I should wear.
  答案:measured
  3.It is unbelievable that there are still many people in rural (农村) areas living below p________ line.
  答案:poverty
  4.One of her g________ is to get a gold prize in the Olympic Games.
  答案:goals
  5.The government is making efforts to r________ the traffic noises in order to let citizens have a quiet sleep.
  答案:reduce
  6.The government is spending a lot of money on ________ (教育).
  答案:education
  7.With the ________ (发展) of international exchanges between China and the world, Chinese becomes more and more popular.
  答案:development
  8.Cars of this kind have been put into ________ (生产).
  答案:production
  9.The soldiers have to stand for hours without changing ________ (姿势).
  答案:position
  10.His score is now well into double ________ (数字).
  答案:figures
  Ⅱ.单句改错
  1.It is knew that he will go abroad next month.
  ___________________________________________________
  答案:knew→known
  2.I'd like to pay a visit to a friend of mine with time permitted.
  _______________________________________________________
  答案:permitted→permitting
  3.It is occurred to me that I should phone you.
  ________________________________________________
  答案:去掉is
  4.Hunger is a big problem in some places, especial in some lonely areas.
  _____________________________________________________
  答案:especial→especially
  5.The police are making efforts reduce traffic accidents.
  ____________________________________________________
  答案:efforts后加to
  6.The old photos buried in the bottom of the suitcase reminded me of those happy old days we had spent together.
  ____________________________________________________
  答案:in→at
  Ⅲ.阅读理解
  A
  In most developed countries the government provides free education for children because it realizes that educated citizens are useful to the country in their later life. Most countries also have private (私立的) education. This means that parents can pay to send their children to certain schools. People who agree with this system say that it gives parents a larger choice of schools. Other people think that private schools give the children who go to them an unfair advantage over other children.
  At the age of three, many children go to nursery school. Two or three years later, they enter a primary school. At the age of 11 they go to a secondary school. ThenModule 2 Developing and Developed Countries Section Ⅱ Grammar
  Ⅰ.选词填空
  although, however, but, while, though
  1.She's at the age of 80, ________ she still goes swimming every day.
  答案:but
  2.—Would you like to go to the movies tonight?
  —I'd like to, ________ I'm busy preparing for the final  examination.
  答案:but
  3.She thought I was talking about her daughter,________, as a matter of fact, I was talking about my daughter.
  答案:while
  4.________ in poor health, she continued to carry out her duties.
  答案:Although/Though
  5.Danny wants to go abroad for further study, ________ his brother wants  to stay and  earn some money  in  their hometown.
  答案:while
  6.________ small, the rooms were pleasant and airy.
  答案:Though/Although
  7.________ she was asleep, thieves broke in and stole her handbag.
  答案:While
  8.He knows so many difficulties are in front of him. He will not, ________, give up.
  答案:however
  9.________ he loves his students, he is very strict with them.
  答案:While
  10.He sat for a  ________, thinking about what Jenny had said to him.
  答案:while
  Ⅱ.单句语法填空
  1.She was hungry ________ the news of her friends.
  答案:for
  2.The government should tares ________ (control) the disease.
  答案:to control
  3.If I were ________ your position, I would make an apology to him immediately.
  答案:in
  4.If their performance isn't up ________  our expectations, we shouldn't get angry.
  答案:to
  5.I'll mare ________ the time of the train.
  答案:of
  6.Have you figured ________ how much the trip will cost?
  答案:out
  7.We found the house easily with the little boy ________ (lead) the way.
  答案:leading
  8.The bed is comfortable ________ (lie) on.
  答案:to lie
  9.Jane was making efforts ________ (finish) her task on time by working through her lunch time.
  答案:to finish
  10.Today's homework was easy ________ (do), so Mike finished it quickly and went out to play.
  答案:to do
  Ⅲ.单句改错
  1.Although the weather is not fine, but we have had a high harvest this year.
  ___________________________________________________
  答案:去掉but或but→yet/still
  2.The watch is old, but, it is in good condition.
  ___________________________________________________
  答案:but→however
  3.Poor although he is, he is happy.
  ___________________________________________________
  Module 2 Developing and Developed Countries Section Ⅲ Integrating Skills & Cultural Corner
  Ⅰ.单词拼写
  1.He gave her French lessons in e________ for her teaching him Chinese.
  答案:exchange
  2.They are different from each other in hobbies and ________ (娱乐).
  答案:entertainment
  3.There is no living thing in the river because it is seriously p________.
  答案:polluted
  4.Your room is s________ to mine, so they have much in common.
  答案:similar
  5.The street was c________ with people and the traffic was held up.
  答案:crowded
  6.The terrible flood destroyed thousands of houses and made many people h________.
  答案:homeless
  7.The ________ (慈善团体) offered a great deal of money and food to the homeless people.
  答案:charity
  8.The local ________ (居民) are all familiar with the famous writer.
  答案:inhabitants
  9.With the development of ________ (旅游业), thousands of foreigners want to pay a visit to China.
  答案:tourism
  10.What is your ________ (看法,观点) of the matter?
  答案:opinion
  Ⅱ.单句改错
  1.Close to the post office stand two women, who are watching the gate close.
  _______________________________________________________
  答案:第二个close→closely
  2.The entertainment is of great useful in educating children.
  _______________________________________________________
  答案:useful→use
  3.I have offered to paint the house in exchange with a week's accommodation.
  _______________________________________________________
  答案:with→for
  4.The basic design of the car is very similar with that of the earlier model.
  _______________________________________________________
  答案:with→to
  5.Brought up by his grandparents, Tom wasn't used to live with his parents.
  _______________________________________________________
  答案:live→living
  6.Love may create the wonder, and may make people to become satisfied and optimistic.
  ______________________________________________________
  答案:去掉to
  Ⅲ.阅读理解
  If you go into the woods with your friends, stay with them. If you don't, you may get lost. If you do get lost, this is what you should do.
  Sit down and stay where you are. Don't try to find your friends—let them find you. You can help them to find you by staying in one place.
  There is another way to help your friends or other people nearby to find you. Give them a signal by shouting or whistling (吹口哨) three times. Stop. Then shout or whistle three times again.  Any signal given three times is a call for help. You will be helped by others.
  p the shouting or whistling, always three times together. When people hear you, they will know that you are not just making noise for fun. They will let you know they have heard your signal. They will give two shouts, two whistles or two gunshots. When a signal is given twice, it is an answer to a call for help.
  If you don't think that you will get help before night comes, try to make a little

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}