《The Violence of Nature》ppt24(6份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 外研版 / 高中课件 / 必修三课件
  • 文件类型: doc, ppt
  • 资源大小: 4.29 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/1/7 16:19:55
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:
查看预览图

2017_2018学年高中英语Module3TheViolenceofNature(课件试题)(打包6套)外研版必修3
2017_2018学年高中英语Module3TheViolenceofNatureSectionⅠIntroduction&Reading课件外研版必修3201712301128.ppt
2017_2018学年高中英语Module3TheViolenceofNatureSectionⅠIntroduction&Reading课时作业外研版必修32017123017.doc
2017_2018学年高中英语Module3TheViolenceofNatureSectionⅡGrammar课件外研版必修3201712301129.ppt
2017_2018学年高中英语Module3TheViolenceofNatureSectionⅡGrammar课时作业外研版必修32017123018.doc
2017_2018学年高中英语Module3TheViolenceofNatureSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课件外研版必修3201712301130.ppt
2017_2018学年高中英语Module3TheViolenceofNatureSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课时作业外研版必修32017123019.doc
  Module 3 The Violence of Nature Section Ⅰ Introduction & Reading
  Ⅰ.根据提示写出单词(注意用其适当形式)
  1.What ________ (导致) her to change her mind?
  答案:caused
  2.People say that lightning never ________(袭击) twice in the same place.
  答案:strikes
  3.The poor child had never ________ (经历) kindness.
  答案:experienced
  4.Before they moved into the new building, they bought a lot of new ________(家具).
  答案:furniture
  5.They dug a pit to ________(掩埋) the rubbish.
  答案:bury
  6.At the beginning of June an event ________ (发生).
  答案:occurred
  7.She could not bear his ________ (猛烈的) temper.
  答案:violent
  8.A ________ (羽毛) floats in the air, especially on a windy day.
  答案:feather
  9.There are a great many great ________ (灾难) in the history of China.
  答案:disasters
  10. The ________ (洪水) season still has several ween this year.
  答案:flood
  Ⅱ.阅读理解
  A
  The US government has recently helped people learn more about the dangers of earthquakes by publishing a map. This map shows the chances of an earthquake in each part of the country. The areas of the map where earthquakes are most likely to occur are called earthquake belts. The government is spending a great deal of money and is working hard to help to discover the answers to these two questions:
  Can we predict earthquakes?
  Can we control earthquakes?
  To answer the first question, scientists are looking very closely at the most active fault (断层) systems in the country, such as the San Andreas fault in California. A fault is a break between two sections of the earth's surface. These breaks between sections are the places where earthquar. Scientists look at the faults for changes which might show that an earthquake was about to occur. But it will probably be many years before we can predict earthquakes correctly. And the control of earthquakes is even farther away.
  However, there have been some interesting developments in the field of controlling earthquakes.  The most  interesting  development  concerns  the  Rocntain Arsenal earthquakes. Here water was put into a layer of rocks 4,000 metres below the surface of the ground. Shortly after this injection (注射) of water, there was a small number of earthquakes.  Scientists have decided that the water which was injected into the rocks worked like oil on each other.
  When the water “oiled” the fault, the fault became slippery and the energy of an earthquake was given out. Scientists are still experimenting at the site of these earthquakes. They have realized that there is a connection between the injection of the water and the earthquake activity. They have suggested that it might be possible to use this knowledge to prevent very big, dangerous earthquakes, that is, scientists could inject some kind of fluid like water into faults and change one big earthquake into a number of small, harmless earthquakes.
  【文章大意】 为了提高人们对地震的防范意识,美国政府加大了在防震、预测方面的投入,他们甚至在努力采取措施控制地震的发生。
  1.Earthquakes belts are ________.
  Module 3 The Violence of Nature Section Ⅱ Grammar
  Ⅰ.用所给动词的正确形式填空
  1.By the time they arrived, we ________  (get)   everything ready.
  答案:had got
  2.By the end of last year,10 000 trees ________  (plant) in that village.
  答案:had been planted
  3.The new suspension bridge  ________  (design)   by the end of last month.
  答案:had been designed
  4.When they got to the field, the football match ________       already ________  (start).
  答案:had, started
  5.His village   ________  (flood) in the heavy   rain,so he moved to his parents' house.
  答案:had been flooded
  6.She returned home and found all her furniture  ________               (ruin) by the flood.
  答案:had been ruined
  7.He  ________  (work) for more than 10 hours   before we arrived.
  答案:had worked
  8.They    _______ (want) to help but couldn't   get there in time.
  答案:had wanted
  9.The crazy fans  ________   (wait) patiently for   two hours,and they would wait till the movie   star arrived.
  答案:had been waiting
  10.He said he     ________  (finish) his homework.
  答案:had finished
  Ⅱ.完形填空
  I entered my office on the afternoon of December 20th and began to work. As the volunteer coordinator (协调人), I was __1__ for filling 2,500 volunteer positions in the month of December alone.
  __2__ the phone rang. The voice on the other end __3__ herself as Kimberly. She said she was __4__ to see if there were still any positions for her son Jake, who was expecting a(n) __5__ of coming to help. She explained what a __6__  it would be for Jake to have something to __7__ since he'd been diagnosed (诊断) with cancer. However, I __8__ having to tell him I could offer him very little __9__ because there were no more positions.
  After the phone call, I was deep in thought. Then, Mark, in charge of the pony (矮种马) rides, came in. In a(n) __10__  voice, he said, “__11__ I have to lift one more kid on one more horse, I may die. Jessica, I __12__ need another one with a strong back, even if it's just for a couple of hours.”
  A smile lit up my face, and I said, “I think I __13__ a guy.” And a phone call later, Jake was scheduled to __14__ Mark each night through the end of the event.
  The next day, I made my way toward the pony rides. Jake __15__  with his back to me on the platform. Another volunteer waved at we, and Jake __16__. A moment later he __17__ me and smiled.
  “Jessica!” he said __18__. “Than for getting me this  __19__. Mark says I'm doing a good job, and also my mom is  __20__  of me!” Then Jagged me. I felt very happy!
  1.A.anxious                      B.famous
  C.responsible             D.suitable
  2.A.Suddenly                B.Fortunately
  C.Finally                 D.Slowly
  3.A.considered               B.viewed
  Module 3 The Violence of Nature Section Ⅲ Integrating Skills & Cultural CornerⅠ.
  单词拼写
  1.A local journalist said that the volcano was in ________ (喷发).
  答案:eruption
  2.Heavy rainfall ________ (毁坏) the game.
  答案:ruined
  3.Kevin arrived late, but ________ (幸运地) for him, everybody was too busy to notice.
  答案:fortunately
  4.The ________ (以前的) party they gave was not as nice as this one.
  答案:previous
  5.He was anxious about the ________ (可能性) of losing all his money.
  答案:possibility
  6.Just a word of ________ (警告)—hotels in this area can be very expensive.
  答案:warning
  7.So many years have passed and the ________ (可怕的) accident is still fresh in her mind.
  答案:terrifying
  8.The teacher suggested that every student take an ________ (积极的) part in English party.
  答案:active
  Ⅱ.单句改错
  1.The doctor warned the patient to smoke.________
  答案:to前加not
  2.Would you mind putting your cigarette through, please?________
  答案:through→out
  3.Years of fighting have left the area in ruin.________
  答案:ruin→ruins
  4.Six boys and two girls; that's eight at all.________
  答案:at→in
  5.About 40 percent of the population of that country lives on farms.________
  答案:lives→live
  6.It is reported that there is still a possibility what the bad weather will continue.________
  答案:what→that
  Ⅲ.阅读理解
  A
  Laptop computers are popular all over the world. People use them on trains and airplanes, in airports and hotels. These laptops connect people to their workplace. In the United States today, laptops also connect students to their classrooms.
  Westlake College in Virginia will start a laptop computer program that allows students to do schoolwork anywhere they want. Within five years, each of the 1,500 students at the college will receive a laptop. The laptops are part of a $10 milli

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}