Oxford and Cambridge have now decided to remove the words CAN'T and IMPOSSIBLE from their dictionary. Jessica Cox, 25, a girl born without arms, stands inside an aircraft. The girl from Tucson, Arizona got the Sport Pilot certificate lately and became the first pilot licensed to fly using only her feet. Jessica Cox of Tucson was born without arms, but that has only stopped her from doing one thing: using the word "can't".
Her latest flight into the seemingly impossible is becoming the first pilot licensed to fly using only her feet.
With one foot manning the controls and the other delicately guiding the steering column, Cox, 25, soared to achieve a Sport Pilot certificate. Her certificate qualifies her to fly a light-sport aircraft to altitudes of 10,000 feet.
"She's a good pilot. She's rock solid," said Parrish Traweek, 42, the flying instructor at San Manuel's Ray Blair Airport. Parrish Traweens PC Aircraft Maintenance and Flight Services and has trained many pilots, some of whom didn't come close to Cox's abilities.
"When she came up here driving a car," Traweek recalled, "I knew she'd have no problem flying a plane."
Doctors never learned why she was born without arms, but she figured out early on that she didn't want to use prosthetic devices. So, the next time you are ready to tell yourself, "I can't possibly" remember this amazing young woman and change your vocabulary.
1. The word CAN'T will be removed from the two dictionaries because of ______.
A. the first woman pilot
B. a very special flight service
C. a great flight with a light-spot aircraft
D. the flight in a seemingly impossible way
2. According to Parrish Traweek, Jessica Cox_____.
A. flies the plane by standing in it
B. is good at driving a car with her legs
C. has been her workmate for two years
D. is one of the best pilots trained by her
3. What can be known from the text?
A. Jessica Cox has been armless for 25 years.
B. Jessica Cox was normal when she was young.
C. There are no suitable prosthetic devices for Jessica Cox.
D. The doctors have discovered how Jessica Cox lost her arms.
4. The best title for the text may be "_______".
A. Flying with no hands
B. Jessica Cox, a disabled pilot
C. Living with a positive attitude
D. Two words will disappear from dictionaries
【答案】1. D 2. D 3. A 4. A
细节理解题。由第一段“Jessica Cox of Tucson was born without arms, but that has only stopped her from doing one thing: using the word "can't ”以及第二段“Her latest flight into the seemingly impossible is becoming the first pilot licensed to fly using only her feet.”可知，Jessica Cox出生时没有双臂，但这只阻止了她做一件事：用“can’t”这个词。她最新的一次飞行似乎是不可能的，她成为了第一个获准用脚飞行的飞行员。所以这个词“can’t”将会从两个字典中被删除主要是由于，她成为了第一个获准用脚飞行的飞行员，她以一种看似不可能的方式告诉全世界的人，一切都没有“can’t ,impossible”。故D选项正确。
细节理解题。由第四段“She's a good pilot. She's rock solid,"…some of whom didn't come close to Cox's abilities.”可知，她是个好飞行员。她意志坚强，“……其中有些人还没有达到Cox的能力。所以据Parrish Traweek说，Jessica Cox是她培养的最好的飞行员之一。故D选项正确。
推理判断题。由第一段“Jessica Cox, 25, a girl born without arms,”可知，Jessica Cox，25岁，一个出生时没有双臂的女孩。所以判断出Jessica Cox已经失去手臂25年了。故A选项正确。
When Boris left school, he could not find a job. He tried hard and pestered (纠缠)his relatives, but they had problems of their own. He answered advertisements until he could not afford to buy any more stamps. Boris grew annoyed, then depressed, then a little hardened. Still he went on trying and still he failed. He began to think that he had no future at all.
“Why don't you start your own business?” one of his uncles told him. “The world is a money-loc'd better find a way of opening it.”
“But what can I do？”
“Get out and have a loond,” advised his uncle in a vague sort of way. “See what people want; then give it to them, and they will pay for it.”