《Old and New》ppt24(6份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 外研版 / 高中课件 / 必修三课件
  • 文件类型: doc, ppt
  • 资源大小: 2.58 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/1/7 16:41:01
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:
查看预览图

2017_2018学年高中英语Module6OldandNew(课件试题)(打包6套)外研版必修3
2017_2018学年高中英语Module6OldandNewSectionⅠIntroduction&Reading课件外研版必修3201712301137.ppt
2017_2018学年高中英语Module6OldandNewSectionⅠIntroduction&Reading课时作业外研版必修320171230116.doc
2017_2018学年高中英语Module6OldandNewSectionⅡGrammar课件外研版必修3201712301138.ppt
2017_2018学年高中英语Module6OldandNewSectionⅡGrammar课时作业外研版必修320171230117.doc
2017_2018学年高中英语Module6OldandNewSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课件外研版必修3201712301139.ppt
2017_2018学年高中英语Module6OldandNewSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课时作业外研版必修320171230118.doc
  Module 6 Old and New Section Ⅰ Introduction & Reading
  Ⅰ.单词拼写
  1.What are the affects of ________ (全球的) warming on our climate?
  答案:global
  2.Our office has ________ (搬迁) from Shanghai to Beijing.
  答案:removed
  3.It was a large hall, where a lot of people could be comfortably ________ (容纳).
  答案:accommodated
  4.The machine ________ (发) electricity.
  答案:generates
  5.A monument marks the ________ (遗址) of the battle.
  答案:site
  6.Mr. White gave all the ________ (有关历史的) papers of his grandfather to the public library according to his grandfather's will.
  答案:historical
  7.A bridge is a ________ (建筑物) built over a river or a road that allows people or vehicles to cross from one side to the other.
  答案:structure
  8.These stone ________ (雕刻) date back to Warring States Periods.
  答案:carvings
  9.He is studying ________ (土木工程) at university.
  答案:engineering
  10.________ (民用的) law is different from criminal law (刑法).
  答案:Civil
  Ⅱ.单句改错
  1.The other day we visited an ancient church in Rome, dates from the sixth century.________
  答案:dates→dating或dates前加which
  2.Most employers will make accommodations with excellent employees.________
  答案:with→for
  3.Please remove your bag to the seat.________
  答案:to→from
  4.It's pretty windy. You'd better hold on your hat.________
  答案:on后加to
  5.His dream to be an actor has been come true.________
  答案:去掉been
  6.He has removed his family from the countryside the nearby town.________
  答案:countryside后加to
  7.In the competition of this international table tennis, she narrow won the championship.________
  答案:narrow→narrowly
  8.It took her longer than she expected get a passport. ________
  答案:get前加to
  Ⅲ.阅读理解
  A
  No one can believe that the over 6,300-kilometer. Great Wall might disappear some day. Believe it or not, the Great Wall is being destroyed by people. Less than 20 percent of the Great Wall built in the Ming Dynasty, is still perfect, but about 80 percent is in danger. The Great Wall can be called “great” mostlyModule 6 Old and New Section Ⅱ Grammar
  Ⅰ.用适当的关系代词或关系副词填空
  1.Mr Zhang, ________ came to see me yesterday, is a friend of mine.
  答案:who
  2.We walked down the village street, ________ they were having market day.
  答案:where
  3.He works in a middle school, in front of ________ there is a river.
  答案:which
  4.She came into a big room, in the middle of ________ stood a large table.
  答案:which
  5.Her bag, in ________ she put all her books, has not been found.
  答案:which
  6.Wu Dong, with ________ I went to the concert, enjoyed it very much.
  答案:whom
  7.He had failed in the maths exam, ________ made his father very angry.
  答案:which
  8.Nobody wants the house ________ roof has fallen in.
  答案:whose
  9.We will give you such information ________ will help you in your work.
  答案:as
  10.The days are gone ________ we used “foreign oil”.
  答案:when
  Ⅱ.单句改错
  1.People often talt Hangzhou, that is famous for the West Lake.
  _____________________________________________________
  答案:that→which
  2.In the distance there is a hill, on the top of that stands a white temple.
  ______________________________________________________
  答案:that→which
  3.I have never been to Dalian, where is said to be an attractive city.
  _____________________________________________________
  答案:where→which
  4.The sun gives off light and warmth, who makes it possible for plants to grow.
  ___________________________________________________
  答案:who→which
  5.In an open boat,there were four men,one of who was a doctor.
  _____________________________________________________
  答案:who→whom
  6.Which his parents expect, Tom studies hard and is ready to help others.
  ____________________________________________________
  答案:Which→As
  7.They will fly to Kunming, which they will stay for two or three days.
  _____________________________________________________
  答案:which→where或在which前面加in
  8.The old man has a dog, which name is Peter.
  ______________________________________________________
  答案:which→whose
  9.He reached London in 1996, when, some time later, he became a famous actor.
  ______________________________________________________
  答案:when→where
  10.The film brought the hours back to me, which I was taken good care of in that far away village.
  _______________________________________________________
  答案:which→when

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}