《Sandstorms in Asia》ppt26(6份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 外研版 / 高中课件 / 必修三课件
  • 文件类型: doc, ppt
  • 资源大小: 4.4 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/1/7 16:24:31
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:
查看预览图

2017_2018学年高中英语Module4SandstormsinAsia(课件试题)(打包6套)外研版必修3
2017_2018学年高中英语Module4SandstormsinAsiaSectionⅠIntroduction&Reading课件外研版必修3201712301131.ppt
2017_2018学年高中英语Module4SandstormsinAsiaSectionⅠIntroduction&Reading课时作业外研版必修320171230110.doc
2017_2018学年高中英语Module4SandstormsinAsiaSectionⅡGrammar课件外研版必修3201712301132.ppt
2017_2018学年高中英语Module4SandstormsinAsiaSectionⅡGrammar课时作业外研版必修320171230111.doc
2017_2018学年高中英语Module4SandstormsinAsiaSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课件外研版必修3201712301133.ppt
2017_2018学年高中英语Module4SandstormsinAsiaSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课时作业外研版必修320171230112.doc
  Module 4 Sandstorms in Asia Section Ⅰ Introduction & Reading
  Ⅰ.单词拼写
  1.Bikes are very popular in China. Many people prefer ________ (骑自行车) to work.
  答案:cycling
  2.Scientists have been trying to find ways to ________ (预报) earthquakes.
  答案:forecast
  3.The increase in the number of plants can stop the process of ________ (沙漠化).
  答案:desertification
  4.The children carved a pumpkin into a ________ (吓人的) mask.
  答案:frightening
  5.________ (市民) here may have free access to the library.
  答案:Citizens
  6.A ________ (大规模的) campaign has been started in China to prevent the desertification process.
  答案:mass
  7.He equals me in ________ (力量) but not in intelligence.
  答案:strength
  8.The  ________  (沙尘暴) led to a chain reaction which ended in a serious train crash.
  答案:sandstorm
  Ⅱ.单句改错
  1.The children put on strange masks and frightened clothes every Halloween.________
  答案:frightened→frightening
  2.Many big trees along the road have been cut up for building houses.________
  答案:up→down
  3.The club women gathered mass of clothes for people in the tsunami-hit countries.________
  答案:mass→masses
  4.If you take over Dora's job, you are sure to be catched in the middle.________
  答案:catched→caught
  5.To mare of your success in the coming speech contest, first of all you should r strength.________
  答案:strength→strengths
  6.It was such difficult a question that none of us worked it out.________
  答案:such→so
  Ⅲ.阅读理解
  A
  As most people know, in the past few years, sandstorms have swept across many cities and areas of North China, polluting the air and disturbing daily lives of human beings. People look dirty and suffer many kinds of illnesses, such as breath difficulty. The sandstorm is such a serious problem that it has not only undermined the industrial and agricultural development of our country but also caused a lot of trouble to the living conditions of the Chinese people. It is expected that effective (有效的) measures should be taken as soon as possible through our joint efforts to limit its occurrence.
  So what should we do with the frightening sandstorms? Some experts put forward practical suggestions as follows: For one thing, more funds (基金) ought to be put into tree planting and forest protection so as to keep more water resources within the surface of the earth. For another, governments of all countries should make laws on environmental protection. For example, banning the use of throw-away chopsticks and punishing illegal tree cutting. Scientists should also study and find ways to cut down the degree of its destruction and to improve the whole environment.
  How people look forward to sunny days with little breeze (微风) touching their faces now and forever! Nevertheless, I am fully confident that the golden days can come back so long as everyone tries his best to protect natural environment from today on.
  【文章大意】 本文讲述的是在沙尘暴对我们的工农业和生活的影响,分析了我们能够采取的多种措施。
  1.The underlined word “undermined” (in Paragraph 1) means ________.
  A.weakened                B.encouraged
  Module 4 Sandstorms in Asia Section Ⅱ Grammar
  Ⅰ.用所给动词(短语)的适当形式填空
  1.We decided ____________ (talk)to some students about why  they go there.
  答案:to talk
  2.It made us very angry  ____________ (hear) him talk like that.
  答案:to hear
  3.They found it impossible ____________ (get) everything ready in time.
  答案:to get
  4.Please remember ____________(turn off) the light when you leave.
  答案:to turn off
  5.The books are not allowed ____________ (tat) of the room.
  答案:to be tat
  6.He is looking for a room ____________ (live in).
  答案:to live in
  7.He bought a bicycle ____________ (go) to town more quickly.
  答案:to go
  8.They thought it a pity ____________ (not invite) her.
  答案:not to have invited
  9.Did you notice him ____________ (leave) the room?
  答案:leave
  10.He can't help but ____________ (clean) the glass by himself.
  答案:clean
  11.It's non-smoking area,so we told the guests ____________ (not smoke) here.
  答案:not to smoke
  12.The Arctic is considered ____________ (be) the northern part of the Atlantic.
  答案:to be
  13.I would rather starve to death than ____________ (beg) for  food.
  答案:beg
  14.A group of young people got together ____________ (discuss) this question.
  答案:to discuss
  15.Why not  ____________ (try go) there by boat for a change?
  答案:try going
  Ⅱ.单句改错
  1.David threatened to have reported his neighbor to the police if the damages were not paid.
  ____________________________________________________
  答案:have reported→report
  2.I regret  telling  you  that  your application  hasn't  been successful.
  ___________________________________________________
  答案:telling→to tell
  3.The purpose of new technologies is to make life easier, not  making it more difficult.
  __________________________________________________
  答案:making→to make
  4.He couldn't go to England for further education. He regretted  to miss such a good chance.
  _____________________________________________________
  答案:to miss→missing
  5.She was asked not mach noise because her little brother was sleeping.
  ______________________________________________________
  答案:not后加to
  6.Traveling can broaden our view and it can mas feeling relaxed after a long period of studying.
  ____________________________________________________
  答案:feeling→feel
  7.At last,he found a house to leave his things.
  ____________________________________________________
  Module 4 Sandstorms in Asia Section Ⅲ Integrating Skills & Cultural Corner
  Ⅰ.根据汉语提示写出单词
  1.Nowadays people use too many ______________ (化学药品) in their life, which is bad for the living conditions.
  答案:chemicals
  2.They've made an ________ (紧急的) request for international aid.
  答案:urgent
  3.We should pay more attention to the pollution of the ________ (大气).
  答案:atmosphere
  4.Many people are worried about the pollution of ________(环境).
  答案:environment
  5.He  ____________ (抱怨) to the waiter that his meat was cold.
  答案:complained
  6.At the same time we are taking measures to ________(保护) wild resources.
  答案:protect
  7.It was  ______________ (绝对地) impossible for him to go abroad yesterday.
  答案:absolutely
  8.The ________ (污染的) water is not fit to drink.
  答案:polluted
  9.A scientist must produce some ________________ (证据) in support of a theory.
  答案:evidence
  10.Her parents are very  ________ (担忧) about her  behavior.
  答案:concerned
  Ⅱ.单句改错
  1.She urged that we should to finish our homework as early as possible.________
  答案:去掉to
  2.As far as they are concerning, the teenagers will benefit from doing the housework as well as playing football.________
  答案:concerning→concerned
  3.The majority of our students is boys.________
  答案:is→are
  4.This medicine is of no affect to her.________
  答案:affect→effect
  5.Mr. Smith is great to work for—I really couldn't ask for a good boss.________
  答案:good→better
  Ⅲ.阅读理解
  A
  Most people buy and use a car as a means of transportation from here to there. Wouldn't it be great if there were other ways to travel easily without owning a car?
  In recent years, the idea of “car_sharing” has become popular in Europe and the United States. Car sharing is a system where a group of people share the use of a few cars, rather than each person owning one.
  On average,  we drive our own cars as little as one hour a day. That's a waste of money,  isn't  it?  To  save costs, some people come up with the idea of “car sharing”. Instead of owning our own car, which costs money every day, we can share cars and only pay money when we use them. This is the car sharing system.
  In Switzerland,  a leader in car sharing,  almost 40,000 people have joined a car share system, and borrow and return cars at 800 places across the country. In this system, people who drive less than 10,000 kilometers a year can reduce their driving costs. This is because they only have to pay for the basic fees and charges (费用) based on the actual travel distance. But when people own their own cars, they need to pay taxes, car inspection (检查) fees, parking fees, repair costs and so on. Since this system reduces household expenses (花费), more and more people are starting to do car sharing.
  Car sharing is the beginning of a new idea in transportation in which we can use a service we need, without buying a product—a car.

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}