《Healthy eating》ppt114(9份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 人教课标版 / 高中课件 / 必修三课件
  • 文件类型: doc, ppt
  • 资源大小: 7.58 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/1/7 16:57:46
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:
查看预览图

2017_2018学年高中英语Unit2Healthyeating(课件试题)(打包9套)新人教版必修3
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅠWarmingUp&Reading_Pre_reading课件新人教版必修3201712301145.ppt
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅠWarmingUp&Reading_Pre_reading课时作业新人教版必修320171230123.doc
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅡWarmingUp&Reading_LanguagePoints课件新人教版必修3201712301146.ppt
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅡWarmingUp&Reading_LanguagePoints课时作业新人教版必修320171230124.doc
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅢearningaboutLanguage&UsingLanguage课件新人教版必修3201712301149.ppt
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅢLearningaboutLanguage&UsingLanguage课时作业新人教版必修320171230125.doc
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅣGrammar_情态动词Ⅱ课件新人教版必修3201712301147.ppt
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅣGrammar_情态动词Ⅱ课时作业新人教版必修320171230126.doc
2017_2018学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅤWriting_英文广告课件新人教版必修3201712301148.ppt
  Unit 2 Healthy eating
  Section Ⅰ Warming Up & Reading-Pre-reading
  Ⅰ.阅读理解
  A
  The following are the best restaurants to dine out with your parents in San Francisco.
  Maybeck's
  Marina
  3213 Scott St.
  Telephone:(415)400-8500    What do you get when you mix amazing foods with a pleasant atmosphere (气氛)? The perfect place for family dinner. Maybeck's homemade pastas will transport you to the Italian countryside but the fried chicken brings you right back down to earth, It's a great meal in a peaceful setting that everyone will be sure to remember.
  Liholiho Yacht Club
  Nob Hill
  871 Sutter St.
  Telephone: (415) 440-5446    Sometimes, dinner with the parents can be a little bit self-serving. Like making a reservation (预约) at the place you've been dying to go to for months. They'll enjoy Liholiho's fine design and the creative dishes like togarashi popcorn and roasted octopus. You'll have a delicious dinner and catch up with your parents-two birds, one stone.
  Mason Pacific
  Nob Hill
  1358 Mason St.
  Telephone: (415) 374-7185    If your parents enjoy a classic dining experience, this tiny American restaurant is a bit fancy, but the food is just as good as the atmosphere. And they've got great wine.
  Heirloom Café
  Mission
  2500 Folsom St.
  Telephone: (415) 821-2500    One good tip for deciding on the place to tar parents to dinner: listen to their opinions. If they love a restaurant and keep telling you to go to it, chances are you should book a table for all of you. For yours truly, that is Heirloom Café. The food is always fresh, the atmosphere is clean but relaxed and the service is always friendly.
  【文章大意】 本文是应用文,话题是新闻广告类。文章介绍了旧金山的几个适合和父母一起吃饭的餐馆。
  1.What can you enjoy at Maybeck's?
  A.Some creative dishes.
  B.Delicious fried chicken.
  C.Different homemade foods.
  D.Foods from the Italian countryside.
  解析:B 细节理解题。根据第一个餐馆介绍中的...the fried chicken brings you right back down to earth可知,在该餐馆里可以吃到炸鸡。
  2.What do the “two birds” refer to?
  A.The food and the atmosphere.
  B.Liholiho's fine design and parents.
  C.Togarashi popcorn and roasted octopus.
  D.Delicious foods and the time spent with parents.
  解析:D 词义指代题。根据第二个餐馆介绍中的You'll have a delicious dinner and catch up with your parents-two birds, one stone可知,其中一个方面指的是美食,另一方面指的是和父母一起度过的快乐时光。
  3.Where should you go if you want to have some good wine?
  A.Maybeck's.
  Unit 2 Healthy eating
  Section Ⅱ Warming Up & Reading-Language Points
  Ⅰ.单句语法填空
  1.A balanced (balance) diet and regular physical activity will help you keep fit.
  2.Wang Peng sat in front of his restaurant feeling (feel) very disappointed.
  3.Remember no one can get away with breaking (break) the law.
  4.They are discussing the strengths (strong) and weaknesses of the argument.
  5.Claire had her luggage checked (check) an hour before her plane left.
  6.In order to attract more customers, many supermarsually sell their goods at a discount at weekends.
  7.Too many sweets and not enough exercise will ma put on weight.
  8.It's certainly true that people who regularly eat breakfast tend to be slimmer (slim) and healthier.
  9.Out of curiosity (curious), the two children came into the cave.
  10.He got frustrated (frustrate) when people didn't understand what he was trying to say.
  Ⅱ.阅读理解
  Good health is the most valuable thing a person can have, but one cannot take good health for granted. It is important to remember that the body needs proper care in order to be healthy. There are three things that a person can do to help stay in good shape: eat right food,get enough sleep,and exercise regularly.
  Proper nutrition (营养) is important for good health. Your body cannot wornless it receives the proper kind of “fuel (燃料)”. Don't eat too much food with lots of sugar and fat. Eat plenty of foods high in protein,like meat,fish,eggs and nuts. Vegetables and fruits are very important because they provide necessary vitamins and minerals. However, don't overeat. It is not helpful to be overweight.
  Getting the proper amount of sleep is also important. If you don't get enough sleep, you feel tired and easily get angry. You have no energy. Over a long period of time a little amount of sleep may even result in a change of personality (人的个性). Be sure to allow yourself from seven to nine hours of sleep each night. If you do, your body will feel strong and refreshed, and your mind will be sharp.
  Finally, get plenty of exercise. Exercise firms the body, strengthens the muscles,and prevents you from gaining weight. It also improves your heart and lungs. If you follow a regular exercise program, you will probably increase your life-span (寿命). Any kind of exercise is good. Most sports are excellent for keeping the body in good shapes: basketball, swimming, bicycling, running and so on are good examples. Sports are not only good for your body, but they are enjoyable and interesting, too.
  If everybody were to eat the right foods, get plenty of sleep and exercise regularly, the world would be a happier and healthier place. We would all live to be much older and wiser.
  【文章大意】 本文是一篇说明文。健康对我们每个人来说都是很重要的,但健康的体魄也是需要我们呵护的。我们要通过合理的饮食、充足的睡眠以及适当的锻炼来保持健康。
  1.According to the passage, ________.
  A.we should always keep fit
  Unit 2 Healthy eating
  Section Ⅲ Learning about Language & Using Language
  Ⅰ.单句语法填空
  1.He is so stubborn that no one can persuade him.
  2.Neither the father nor the son is (be) interested in the film.
  3.There is no doubt that the plants benefited from the rain.
  4.In order to save energy, they have decided to cut down the gas supplies to the city.
  5.David, I'm tired of watching television; let's go for a walk.
  6.The speed of cars and trucks is limited to 30 kilometers per hour in large cities in China.
  7.The balanced (balance) development of education should be a real policy in the education practice.
  8.If you don't know the meaning of some words in the passage, consult (consult) your dictionary please.
  9.I thinr limited (limit) resources will not permit you to carry out such a big program.
  10.At the beginning of a new lesson, it can be beneficial (benefit) to see what students already know.
  Ⅱ.阅读理解
  One day, a patient came to see me. He worked as a waiter in a restaurant and his problem was acid reflux(胃酸倒流), a disease that influences as many as 40 percent of Americans, a marked increase in recent years. Reflux can lead to esophageal (食道的) cancer, which has increased by about 500 percent since the 1970s. The drugs we use to treat reflux don't always work and may even increase the risk of developing cancer when used long term.
  What is responsible for these worrying developments? For one, our poor diet, with its huge increases in the intagar, fat, soft drinks, and unhealthy foods. But another important fact has been overlooked:_dinnertime. Over the past twenty years, the time of my patients' evening meals has become later and later. Dinner-already pushed back by longer worrs-is often further, delayed (推迟) by activities such as shopping and exercise.
  In my experience, the single most important treatment for reflux is to avoid late eating. A patient with reflux came to see me because her father and uncle died of esophageal cancer, and she was afraid of getting it too. Her nightly routine (常规) included a 9 p.m. dinner with at least two bottles of red wine. The reflux was serious, and changes were needed.
  She listened, then did not come back to see me for a year. “For the first two months, I just hated you,”she told me, “and for the next two months, I was having some trouble eating. I guessed I was going to die of esophageal cancer.” Then she added, “You know, we're the reason that it's not so easy to get 6 p. m. reservation (预约) at the good restaurants anymore.”
  To stop the increase in reflux disease, we have to stop eating at least three hours before bed. As for my waiter patient? I told him to eat dinner before 7 p. m. Within six weeks, his reflux was gone.
  【文章大意】 本文是一篇议论文。文章主要讨论了吃晚饭吃得太晚的危害。
  1.The disease the waiter caught is ________.
  A.on the rise
  B.easy to control
  C.unusual in America
  D.the most dangerous cancer
  解析:A 细节理解题。根据第一段中的a disease that influences as many as 40 percent of Americans, a marked increase in recent years可知,患胃酸倒流病的人数正在逐年增加。
  2.What does the underlined word“overlooked”in Paragraph 2 mean?
  A.Talt a lot.
  B.Paid no attention to.
  C.Carefully looked into.
  D.Taken into consideration.
  解析:B 词义猜测题。根据该句中的But以及下文介绍晚饭吃得太晚的弊端可知,晚饭时间是一个被人们忽视了的问题。
  3.Why did the woman patient hate the author?
  A.He spoke of her dead father and uncle.

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}