《Europe》ppt36(6份)

  • 手机网页: 浏览手机版
  • 资源类别: 外研版 / 高中课件 / 必修三课件
  • 文件类型: doc, ppt
  • 资源大小: 3.21 MB
  • 资源评级:
  • 更新时间: 2018/1/6 19:37:30
  • 资源来源: 会员转发
  • 资源提供: hysj168 [资源集]
  • 下载情况: 本月:获取中 总计:获取中
  • 下载点数: 获取中 下载点  如何增加下载点
  •  点此下载传统下载

资源简介:
查看预览图

2017_2018学年高中英语Module1Europe(课件试题)(打包6套)外研版必修3
2017_2018学年高中英语Module1EuropeSectionⅠIntroduction&Reading课件外研版必修3201712301122.ppt
2017_2018学年高中英语Module1EuropeSectionⅠIntroduction&Reading课时作业外研版必修32017123011.doc
2017_2018学年高中英语Module1EuropeSectionⅡGrammar课件外研版必修3201712301123.ppt
2017_2018学年高中英语Module1EuropeSectionⅡGrammar课时作业外研版必修32017123012.doc
2017_2018学年高中英语Module1EuropeSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课件外研版必修3201712301124.ppt
2017_2018学年高中英语Module1EuropeSectionⅢIntegratingSkills&CulturalCorner课时作业外研版必修32017123013.doc
  Module 1 Europe Section Ⅰ Introduction & Reading
  Ⅰ.单词拼写
  1.The museum has several life-sized s________ of people and animals.
  答案:sculptures
  2.The country is now being g________ by the Labour Party.
  答案:governed
  3.People have lived in this valley since a________ times.
  答案:ancient
  4.The wheel in the Indian flag is a s________ of peace.
  答案:symbol
  5.By the way, w________ in Beijing do you live?
  答案:whereabouts
  6.We live ________ (在……对面) the school, so we often go to school on foot.
  答案:opposite
  7.The boy is brave enough to swim ________ (横过) the river.
  答案:across
  8.My uncle's ________ (出生地) is Shanghai.
  答案:birthplace
  9.A new factory is to be ________ (位于) on this site.
  答案:located
  10.The ________ (文明) of mankind has tasands of years.
  答案:civilisation
  Ⅱ.用括号内所给单词的适当形式填空
  1.As we all know, there are seven      ________   (continental) and four oceans in the world.
  答案:continents
  2.His father is an experienced ________ (architecture)  and he is always busy designing new buildings.
  答案:architect
  3.In this museum there are works     ________    (production) by famous artists of all time.
  答案:produced
  4.________        (face) with a sudden job loss, would you  consider it a failure, or an opportunity for a new  start in your career?
  答案:Faced
  5.The room  ________       (design) as a dining hall is now  a visitors' centre.
  答案:designed
  6.The city    ________       (government) by the famous  mayor develops very smoothly.
  答案:governed
  7.Shanghai is a city of China,    ________     (situate) on  the River Huangpu.
  答案:situated
  8.The company wants to ________ (location) the factory on land near the railway.
  答案:locate
  9.He is one of the most    ________     (influence) figures  in the government.
  答案:influential
  10.The terrorist's attack on the UN building has shocked    the  ________       (civilisation) world.
  答案:civilized
  Ⅲ.单句改错
  1.This restaurant has become popular for its wide ranges of foods that suit all tastes and pockets.________
  答案:ranges→range
  2.The ground is covering with water.  It must have rained last night.________
  答案:covering→covered
  Module 1 Europe Section Ⅱ Grammar
  Ⅰ.单句语法填空
  1.The price of beer ranged ________ 50 cents ________ $ 4 per litre during summer.
  答案:from; to
  2.Jerry was very excited to see the playground where she used to play football ________ (cover) with lots of snow.
  答案:covered
  3.Shanghai, ________ (situate) on the Huangpu River, is the largest city of China.
  答案:situated
  4.About 30 percent of the pupils ________ (be) absent that day.
  答案:were
  5.Not until he went through real hardship ________ (he realise) the love we have for our families is important.
  答案:did he realise
  6.I think he eats my food because ________ his greed, not hunger.
  答案:of
  7.Sweet foods such ________ chocolate can cause you to put on weight.
  答案:as
  8.Do you know that Yuan Longping is known ________ father of hybrid rice?
  答案:as
  9.Ever since middle school, my sister Wang Wei and I ________ (dream) about taking a great bike trip.
  答案:have dreamed
  10.________ (face) the great fame, Li Yugang still keeps modest.
  答案:Facing
  Ⅱ.用所给动词的准确形式填空(注意主谓一致)
  1.More than seventy percent of the surface of the earth ________ (cover) with water.
  答案:is covered
  2.Ninety percent of the students in our class ________ (be) League members.
  答案:are
  3.The United Nations ________ (lie) in the United States.
  答案:lies
  4.It is I who ________ (be) for the plan.
  答案:am
  5.Every man-worker and every woman-worker ________ (enjoy) free medical care.
  答案:enjoys
  6.The young man, along with the old lady, ________ (have) to slow his steps toward the train station.
  答案:has/had
  7.Not only you but also she ________ (be) entirely wrong.
  答案:is
  8.My family ________ (watch) TV now.
  答案:are watching
  9.Our class ________ (be) on the third floor.
  答案:is
  10.Twenty years ________ (pass) since he left home.
  答案:has passed
  Ⅲ.完形填空
  I was only eight years old when the Second World War ended, but I can still remember something about the __1__ celebrations in the small town where I lived on the day when the war in Europe ended. We had not __2__ much from the war, though, like most children of my age, I often saw __3__ houses in the streets and the very big __4__ lorries passing through.  But both at home and at school I had become __5__ to the phrases “before the war” and “when the war is over”. “Before the war”, obviously, __6__ had been better, though I was too young to understand why, __7__ there had been no bombs then, and people had eaten things like ice cream and bananas, which I had __8__ heard of. When the war was over we would go back to London, but this meant very __9__ to me. I did not remember what London was like.
  Module 1 Europe Section Ⅲ Integrating Skills & Cultural Corner
  Ⅰ.单词拼写
  1.What is the ________ (特点) of today's TV program?
  答案:feature
  2.On Tuesday the country's ________ (议会) voted to establish its own army.
  答案:parliament
  3.Many ________ (代表) of the older generation were there.
  答案:representatives
  4.The country is right now ________ (统治) by a group of army officers.
  答案:governed
  5.The hospital has an ideal ________ (地理的) location.
  答案:geographical
  6.Flooding is likely in some coastal________ (地区) of the northeast during the early part of the week.
  答案:regions
  7.On the ________ (对面的) wall is hanging one map as well as dozens of pictures.
  答案:opposite
  8.Is there an ________ (协议) on how much aid will be sent?
  答案:agreement
  Ⅱ.单句改错
  1.Little on little, we began to get to know the representative.
  ___________________________________________________
  答案:on→by
  2.Prices are always rising these days. Up to now, the petrol price has increased to 20%.
  ____________________________________________________
  答案:increased后的to→by
  3.The whole population of the city were excited about the victory of Guangzhou Evergrande.
  _____________________________________________________
  答案:were→was
  4.On the one hand, they'd love to go abroad; but on other hand, they don't want to leave their hometown.
  _____________________________________________________
  答案:other前加the
  5.The book belonged to me.
  ______________________________________________________
  答案:belonged→belongs
  6.The new building is twice as taller as the old one beside it.
  _______________________________________________________
  答案:taller→tall
  Ⅲ.完形填空
  Accept life as it is. I learned how to do it from my father. __1__, he did not teach me acceptance when he was strong and healthy, but rather when he was __2__ and ill.
  My father was  __3__ a strong man who loved being active, but a terrible illness __4__ all that away. Now he can no longer walk, and he must sit quietly in a chair all day. Even talking is __5__. One night, I went to visit him with my sisters. We started  __6__  about life, and I told them about one of my  __7__. I said that we must very often give things up  __8__  we grow—our youth, our beauty, our friends—but it always __9__ that after we give something up, we gain something new in its place. Then suddenly my father __10__ up. He said, “But, Peter, I gave up  __11__! What did I gain?” I thought and thought, but I couldn't think of anything to say. __12__, he answered his own question: “I __13__ the love of my family,” I looked at my sisters and saw tears in their eyes, along with hope and thankfulness.
  I was also __14__  by his words. After that, when I began to feel irritated (愤怒的) at someone, I  __15__ remember his words and become __16__. If he could replace his great pain with a feeling of love for others, then I should be   __17__  to give up my small irritations. In this  __18__, I learned the power of acceptance from my father.

 点此下载传统下载搜索更多相关资源
  • 说明:“点此下载”为无刷新无重复下载提示方式;“传统下载”为打开新页面进行下载,有重复下载提示。
  • 提示:非零点资源点击后将会扣点,不确认下载请勿点击。
  • 我要评价有奖报错加入收藏下载帮助

下载说明:

  • 没有确认下载前请不要点击“点此下载”、“传统下载”,点击后将会启动下载程序并扣除相应点数。
  • 如果资源不能正常使用或下载请点击有奖报错,报错证实将补点并奖励!
  • 为确保所下资源能正常使用,请使用[WinRAR v3.8]或以上版本解压本站资源。
  • 站内部分资源并非原创,若无意中侵犯到您的权利,敬请来信联系我们。

资源评论

{$comment}